Falburkoló panelek

A falpanel egyszerűbb, mint a festés, tartósabb, mint a tapéta


Akár festésről, akár tapétázásról van szó, a lakás díszítése bizony jelentős porral, kosszal és festékpöttyel jár. Nem is beszélve az összes bútor letakarásáról és elmozdításáról.
Ráadásul a festett fal és a tapéta is piszkolódhat, igénybevételtől függően néhány évente újra kell festeni, vagy tapétázni.

A falpanelek olyan falburkolási alternatívát jelentenek, amelyeket nem kell 2-3 évente lecserélni azért mert elhasználódnak. Másrészt, ha nagyon ragaszkodna hozzájuk, akkor magával viheti őket a következő lakásába is. Sőt, falpaneljeink nemcsak hogy bármikor szétszerelhetőek, de némelyik falpanel típus többféleképpen is összeszerelhető a falon, így Önnek hosszú ideig lehet újdonság érzete!

Falburkoló panel extra funkciókkal

Az SP 400-as funkciós falburkoló panel attól különleges, hogy tetszőlegesen helyezhet el benne kampókat, polcokat, képakasztókat, tárolókat vagy akár világítótesteket - fúrás nélkül!

Hogyan? Két panel között, egy alumínium sínben helyezheti el szabadon ezeket a kiegészítőket. Ráadásul akár minden nap újra gondolhatja a helyüket, hiszen a falpanel sínjében szabadon mozgathatja a kiegészítőket.

Megunta a régi csempét? Nem kell szétvernie a fürdőszobát, inkább burkolja le a Meister fürdőszobába való, nedvestéri felületű, egyedi falburkoló paneljeivel és válasszon hozzá lámpát vagy beépített képkeretet! Utóbbiba helyezhet képet, vagy kitöltheti, kövekkel, homokkal, vagy akár kagylókkal is.

Az SP 400-as falburkoló panel akár üzlethelyiségekben is praktikus és exkluzív megoldás lehet a termékek ki és elhelyezésére.

SP 400 falpanel SP 400 falpanel
könyvtartó SP 400 falpanelhez könyvtartó SP 400 falpanelhez
SP 400 falpanelhez SP 400 falpanelhez

3 Dimenziós falpanel

A falburkoló panelek között talán a legizgalmasabb és legkülönlegesebb modell az SP 300-as, mellyel igazán egyedi megjelenést érhet el.

A dupla nút, melynek segítségével a falpaneleket kétféle magassági pozícióba állíthatja, illetve a három különböző falpanel szélesség teszi lehetővé, hogy azokat nemcsak síkban, de egymáshoz képest eltolva vagy akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti, így érve el a háromdimenziós hatást.

A három dimenziós falpanel felrakási módja többféle is lehet, így különböző hatásokat érhet el vele. Választhat a zsindelyes, a soronként emelt, vagy a csúsztatott falburkoló panel kivitelezés közül.

Mivel a falpanelek nem ragasztással, hanem szerelőkarmokkal rögzíthetőek, így azok bármikor újrarendezhetőek, áthelyezhetőek egy másik falra, vagy akár a következő lakásba is!

SP 300 falpanel csúsztatott kivitelezés SP 300 falpanel
csúsztatott kivitelezés
SP 300 falpanel soronként emelt kivitel SP 300 falpanel
soronként emelt kivitel
SP 300 falpanel csúsztatott kivitelezés SP 300 falpanel
csúsztatott kivitelezésEz a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat