Lenteam beltéri ajtó Trend Line 127 juhar

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Antibakteriális kivitel (Compact csomag)

Talán nem is tud róla, de egy ajtó is lehet a baktériumok melegágya. Mivel nem olyan gyakran tisztítjuk őket, mint mondjuk a bútorokat, ezért az ajtólapok illesztésénél keletkező apró rések gyakorlatilag paradicsomi környezetet biztosítanak a kosznak és a különböző élősködőknek. Kivéve, ha az Ön beltéri ajtói speciális élkialakításúak, melynél a felületi fóliát ráhajtjuk az ajtó élére, ezáltal kiküszöbölve a rések és hézagok keletkezését.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Hogyan tehető egyedivé egy Lenteam Trend beltéri ajtó a Prémium Csomagban?

A Trend ajtócsalád Prémium felszereltségű csomagjában találhatók a Line kivitelek. Ezeknél a beltéri ajtóknál egy domború, 4 különböző színben választható díszcsíkot ragasztunk az ajtóra. A díszítő csíkok az ajtólap felületéhez igazodva rendelhetőek fekete, fényes króm, rozsdamentes matt vagy fényes réz színben. Jó ötlet a kilincs és az ajtópánt színét is ennek megfelelően választani.

Milyen ajtó kivitelek léteznek a Prémium felszereltségű beltéri ajtóknál?

Mind a fa, mind az üveg ajtó között megtalálhatóak az egy és kétszárnyú kivitelek, a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók, és a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek is.

Milyen üvegezés választható a Trend Line beltéri ajtókhoz?

A Trend Line beltéri ajtócsalád egyik különlegessége, hogy a megjelenített motívumokkal megegyező tele üvegajtók is választhatók. Így nem gond a több fényt igénylő helyiségekre elegendő fényt biztosító üvegajtókat választani. A modern lakásokban a lakberendezők különösen szeretik a fa és üvegajtók lakáson belüli kombinálását.

Mi biztosítja az ajtólapon elhelyezett díszcsíkok stabilitását?

A Prémium felszereltségű Trend Line beltéri ajtók különlegessége, hogy a díszítést nem csak egyszerűen a felületre ragasztjuk, hanem egy csap-hornyos megoldással stabilan rögzítjük. Ez biztosítja, hogy a díszítések a használat során nem fognak leesni az ajtólapról.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend Line 127 juhar

Lenteam beltéri ajtó Trend Line 127 juhar

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend Line
Típus: 127
Felület: juhar

Színek játszótere, egy különleges megoldás, ami Európa lakásaiban már hódít egy ideje és egy képregénybe illő tulajdonság. És ez csak néhány a Prémium csomag ajtóinak nem mindennapi tulajdonságai közül…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat