Lenteam beltéri ajtó Classic C2 CL2SP lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

ÖKO lakkozású beltéri ajtók

A Compact csomagban kínált lakkozott fehér beltéri ajtók különlegességét az adja, hogy azokat robotok festik. A milliméter pontos, több rétegben felhordott, oldószermentes, vizes bázisú lakkozás együttesen garantálja Önnek az elnyűhetetlen, hosszú élettartamot. Az sem mellékes, hogy ez a megoldás a környezetre és az Ön és családja egészségére is jó hatással van.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen beltéri ajtó modellek közül választhatok a Classic családban?

A klasszikus stílusú fehér beltéri ajtók egyik legkedveltebb modellje a kétkazettás C2 kivitel. Szamárhátívű variánsa, a CK2 modell éppoly kedvelt, mint az egyenes vonalú társa. Az ajtólapon lévő mély profilírozás élethűen másolja a tömörfa ajtók megjelenését. Ár-érték arányban ez a legjobb választás a klasszikus beltéri ajtó modellek között, ráadásul a minőségről sem kell lemondania.

Milyen ajtó színeket választhatok a Prémium ajtócsomagban?

A Prémium csomagban 2 exkluzív színárnyalatot kínálunk alapáron. A hagyományos RAL színskála szerinti 9010 és 9016 színek mellett opcióként, némi felár ellenében megtalálhatja az exkluzív pezsgő színt is, mely teljesen új karaktert ad a beltéri ajtónak.

Mit jelent a láthatatlan szerelési hézag a Luxus csomag beltéri ajtóinál?

A hagyományos, utólag szerelhető tokszerkezetek darabjait (tokálló, szemöldök) a helyszínen kell összeszerelni. A fogadószerkezetek (falak) és a szerelés pontatlansága miatt a tokdarabok között mindig marad egy apróbb vagy nagyobb látható szerelési hézag. Ezt az esztétikai hibát tüntetjük el egy különleges megoldással. A Luxus csomagban az ajtótokat ugyanis csak a gyári összeszerelésük után felületkezeljük, így a szerelési hézag a lakkozással teljesen eltűnik.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Classic C2 CL2SP lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó Classic C2 CL2SP lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:180.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Classic 2
Típus: C2 és CL2SP
Felület: lakkozott fehér

A szépség és a tökéletesség sokszor megfizethetetlen, ezért sokan beérik az olcsó megoldásokkal. Ön ne tegye, hiszen megfizethető áron a legjobbat is megkaphatja!

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat