Lenteam beltéri ajtó Classic C3 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Felületi Szépséggarancia a Lenteam beltéri ajtókra

A Lenteam fehér lakkozott beltéri ajtóinak kiváló minőségű lakkozása lehetővé teszi, hogy ezek az ajtók az évek múlásával sem sárgulnak be, a felületük nem hólyagosodik fel, és nem repedezik. Ha valami csoda miatt a fenti hibák 10 éven belül mégis bekövetkeznének, akkor mi a Lenteam Szépséggarancia keretében visszafizetjük Önnek az ajtók teljes vételárát.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Miért fontos a lakkozott fehér beltéri ajtókon a karbantartást nem igénylő ajtópánt?

Sokan legyintenek, amikor a beltéri ajtók karbantartásáról van szó, pedig annak elmaradása nem csak a működésben, de a megjelenésben is gondokat okozhat. Az egyik leggyakoribb hiba a pántok évente elmaradó zsírozásából adódik. Ilyenkor a súrlódás miatt finom fémpor keletkezik, ami piszokkal vegyülve kiül a fehér tokszárakra és bizony csúnya látványt nyújt. A Lenteam beltéri ajtók gondozásmentes pántjainál ez a jelenség biztosan nem fogja megkeseríteni az életét.

Milyen beltéri ajtó kivitelek közül választhatok a Classic C3 ajtó családban?

Természetesen itt is választhat üvegezett ajtókiviteleket, melyekbe hangulatos üvegosztásokat is építhet. A kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy, mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek.

Miért nem görbülnek a Lenteam beltéri ajtók?

A Lenteam beltéri ajtók rendkívül stabilak, ezért nem hajlamosak a vetemedésre. Már a Compact felszereltségű beltéri ajtókon alkalmazott stabilitás szett is megfelelő védelmet nyújt. A Prémium csomag beltéri ajtóiban használt ultra stabilitás szett építőkövei pedig együttesen garantálják, hogy Önnek sok-sok év múlva se kelljen az ajtócserére gondolnia.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Classic C3 lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó Classic C3 lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Classic 3-4
Típus: C3
Felület: lakkozott fehér

A szépség és a tökéletesség sokszor megfizethetetlen, ezért sokan beérik az olcsó megoldásokkal. Ön ne tegye, hiszen megfizethető áron a legjobbat is megkaphatja!

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat