Lenteam beltéri ajtó Classic C4 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

NO fólia garancia a beltéri ajtón

A NO fólia garancia biztosítja Önnek, hogy a Prémium csomagban kínált fehér lakkozott ajtó modelljeinknél az ajtólap élein 1 négyzetmilliméternyi műanyag fóliát sem fog találni. Azokat ugyanis fehér lakkal felületkezeljük, mely garantálja, hogy sem az ajtótok és az ajtólap felülete, sem pedig az ajtólap és az éle között nem talál színeltérést.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Mit jelent a láthatatlan szerelési hézag a Luxus csomag beltéri ajtóinál?

A hagyományos, utólag szerelhető tokszerkezetek darabjait (tokálló, szemöldök) a helyszínen kell összeszerelni. A fogadószerkezetek (falak) és a szerelés pontatlansága miatt a tokdarabok között mindig marad egy apróbb vagy nagyobb látható szerelési hézag. Ezt az esztétikai hibát tüntetjük el egy különleges megoldással. A Luxus csomagban az ajtótokat ugyanis csak a gyári összeszerelésük után felületkezeljük, így a szerelési hézag a lakkozással teljesen eltűnik.

Miről lehet felismerni a jó minőségű fehér lakkozást a beltéri ajtókon?

A fehér lakkozású beltéri ajtók minősége könnyen ellenőrizhető. Gyenge minőségnél oldalról nézve a felület hullámosnak tűnik, és a lakkozás alatti egyenetlenségek (pl. forgácsok) jól láthatók. További gyakori hiba, hogy jelentős színbeli eltérés látszik az ajtótok és az ajtólap között, ill. az ajtólapon lévő élfólia között.

Milyen beltéri ajtó kivitelek közül választhatok a Classic C4 ajtó családban?

Természetesen itt választhat üvegezett ajtókiviteleket, melyekbe hangulatos üvegosztásokat is építhet. A kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy,. mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Classic C4 lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó Classic C4 lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Classic 3-4
Típus: C4
Felület: lakkozott fehér

A szépség és a tökéletesség sokszor megfizethetetlen, ezért sokan beérik az olcsó megoldásokkal. Ön ne tegye, hiszen megfizethető áron a legjobbat is megkaphatja!

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat