Lenteam beltéri ajtó Classic CKL2SP lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Felületi Szépséggarancia a Lenteam beltéri ajtókra

A Lenteam fehér és színes lakkozott beltéri ajtóinak kiváló minőségű lakkozása lehetővé teszi, hogy ezek az ajtók az évek múlásával sem sárgulnak be, a felületük nem hólyagosodik fel, és nem repedezik. Ha valami csoda miatt a fenti hibák 10 éven belül mégis bekövetkeznének, akkor mi a Lenteam Szépséggarancia keretében visszafizetjük Önnek az ajtók teljes vételárát.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen beltéri ajtó kivitelek közül választhatok a Classic CK2 ajtó családban?

Természetesen itt választhat üvegezett ajtókiviteleket, melyekbe hangulatos üvegosztásokat is építhet. A kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy, mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek.

Előny-e a fehér beltéri ajtóknál a kerekített ajtóél?

Az ajtólapon vagy az ajtótokon lévő sarkos él esetén az élfólia illesztése a felülethez pontatlan lehet, mely a használat során egyre jobban elpiszkolódik, és egy jól látható fekete koszcsík keletkezik rajta. A Classic ajtókon alapkivitelben un. profilél található, mely lekerekített átmenetet biztosít az ajtólap felülete és az éle között.

Miről lehet felismerni a jó minőségű fehér lakkozást a beltéri ajtókon?

A fehér lakkozású beltéri ajtók minősége könnyen ellenőrizhető. Gyenge minőségnél oldalról nézve a felület hullámosnak tűnik, és a lakkozás alatti egyenetlenségek (pl. forgácsok) jól láthatók. További gyakori hiba, hogy jelentős színbeli eltérés látszik az ajtótok és az ajtólap között, ill. az ajtólapon lévő élfólia között.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Classic CKL2SP lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó Classic CKL2SP lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:180.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Classic 2
Típus: CKL2SP
Felület: lakkozott fehér

A szépség és a tökéletesség sokszor megfizethetetlen, ezért sokan beérik az olcsó megoldásokkal. Ön ne tegye, hiszen megfizethető áron a legjobbat is megkaphatja!

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat