Lenteam beltéri ajtó fal előtt futó tolóajtó Trend Color Twin antracit

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Beltéri tolóajtók Twin kivitelben

A Twin kivitel a fal előtt futó tolóajtók rangsorában igen előkelő helye foglal el. A legtöbb tolóajtó a használat során komoly működtetési problémával (nehézkes mozgatás, akadás, huzat stb.) küzd. Nem így a Twin beltéri tolóajtók, melyek könnyed működtetését komfortos ütközés csillapító, huzatmentességét pedig beépített padlókefe garantálja. A Twin megjelenése is kirí a hagyományos tolóajtó kivitelek közül. A nemesacél megjelenésű burkolat alá rejtett futósín és a görgők elegáns, akár a minimál stílusnak megfelelő megjelenést biztosít.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen tolóajtó kivitelek léteznek?

Két alapvetően különböző tolóajtó kivitelt különböztetünk meg. Az egyik esetében a tolóajtó lapja a fal síkja előtt mozog, míg a másik esetben eltoláskor két fal közé csúszik. A fal közé futó ajtólap esetén falban nyíló tolóajtóról beszélünk és minden esetben tartozéka az tolóajtónak egy osztott tokkeret. A fal előtt futó kivitelnél lehetőség van a falvégeket borító tokkeret elhagyására is.

Mire kell figyelni a tolóajtó kivitelének megválasztásakor?

Tolóajtót rendszerint oda szeretnének betervezni az építkezők, ahol szűk terek állnak rendelkezésre és nem lehetséges a nyíló ajtólap biztonságos nyitása. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a pont a szűk és kis helyeken kell észnél lennél a tolóajtó kivitelének megválasztásával. Ugyanis fal előtt futó tolóajtó esetén jelentős szabad falfelületeket veszünk el a lehetséges bútorozás elöl. Ezért a tolóajtó nyitásirányát és beépítését minden esetben alaposan meg kell tervezni.

Mikor lehet falban futó tolóajtót elhelyezni?

A falban futó tolóajtó elhelyezését már a válaszfalak építése előtt el kell dönteni. Figyelembe kell venni, hogy bár falban futó tolóajtó, szemben a fal előtt futó tolóajtóval nem vesz el értékes szabad falfelületet, azonban a falban lévő, mozgatáshoz szükséges üreg kialakítása csökkenti a rendelkezésre álló alapterületet. Ez a tény azonban pont a szűk, kis helyeken történő beépítést nehezíti meg.

Zárhatóak-e a tolóajtók?

Mind a fal előtt futó tolóajtó, mind pedig a falban futó tolóajtó létezik zárható kivitelben. A zárhatóság feltétele, hogy minimum a tolóajtólap zár felüli oldalára szükséges a tokkeret beépítése.

Milyen beltéri ajtó modellek rendelhetők Twin tolóajtó kivitelben?

A Lenteam Szép Ajtó kollekciójának minden Prémium és Luxus csomagban megtalálható beltéri ajtómodellje rendelhető Twin fal előtt futó tolóajtó kivitelben. Ennek megfelelően nemcsak a beltéri faajtók, de az üvegajtó program minden üvegajtó modellje Twin fal előtt futó tolóajtóként is.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend Color
Típus: TWIN fal előtt futó tolóajtó
Felület: antracit

Ráteszünk még egy lapáttal a TREND ajtóknál már megismert csomagajánlatra és szabaddá tesszük a formaválasztást. És ami még ennél is fontosabb alapáron…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa legízlésesebb otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Formai szabadság
  Választható sarkos vagy íves tokborítás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat