Lenteam beltéri ajtó fal előtt futó tolóajtó White Art 101 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Extrakeménységű, tükörsima felület a beltéri tolóajtókon

A Prémium csomag fehér és színes ajtómodelljeinél minden egyes ajtót 6 rétegben lakkozunk, a fedőrétegeket egyenként megszárítjuk, végül pedig UV fénnyel keményítjük.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen fal előtt futó tolóajtó kivitelek léteznek?

A fal előtt futó tolóajtók választhatók egy-, és kétszárnyú kivitelben is. A tolóajtólapok felfüggesztése történhet egy a tolóajtólap anyagával megegyező színű és anyagú borítás alá rejtett futósínen vagy modernebb megjelenésű, látható acél rudakon. A lehetséges tolóajtó kiviteli variációkról tájékozódjon kereskedő partnereinknél.

Miért érdemes tokkeretet rendelni a fal előtt futó tolóajtóhoz?

A fal előtt futó tolóajtót megrendelhetik a falvéget borító tokkeret nélkül is, kizárólag a futósínt borító takarással. Ez árcsökkentés szempontjából lehet előnyös, de számolni kell vele, hogy a védetlenül maradó falvégek gyakori sérülésnek lesznek kitéve. A tokkeret minden esetben megvédi a falnyílás széleit, így csökkenti a felújítási igényt.

Mikor lehet falban futó tolóajtót elhelyezni?

A falban futó tolóajtó elhelyezését már a válaszfalak építése előtt el kell dönteni. Figyelembe kell venni, hogy bár falban futó tolóajtó, szemben a fal előtt futó tolóajtóval nem vesz el értékes szabad falfelületet, azonban a falban lévő, mozgatáshoz szükséges üreg kialakítása csökkenti a rendelkezésre álló alapterületet. Ez a tény azonban pont a szűk, kis helyeken történő beépítést nehezíti meg.

Zárhatóak-e a tolóajtók?

Mind a fal előtt futó tolóajtó, mind pedig a falban futó tolóajtó létezik zárható kivitelben. A zárhatóság feltétele, hogy minimum a tolóajtólap zár felüli oldalára szükséges a tokkeret beépítése.

Milyen beltéri ajtó modellek rendelhetők fal előtt futó és falban futó tolóajtó kivitelben?

A Lenteam Szép Ajtó kollekciójának minden beltéri ajtómodellje rendelhető falban futó tolóajtó és falelőtt futó tolóajtó kivitelben is. Ennek megfelelően nemcsak a beltéri faajtók, de az üvegajtó program minden üvegajtó modellje is létezik falban futó és fal előtt futó tolóajtóként is.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó
Modell: White Art
Típus: 101 fal előtt futó tolóajtó
Felület: lakkozott fehér

Ajtóval a környezetvédelemért? Ma már ez sem lehetetlen…

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat