Lenteam beltéri ajtó Intarsia amerikai dió

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Tömörfa ajtótok

A legtöbb beltéri ajtó az úgynevezett MDF alapú tokszerkezettel készül. A Luxus csomagban azonban kizárólag tömörfából (asztalos bútorlapból) készülő ajtótok szerkezeteket talál, amiknek stabilitása többszöröse a hagyományos MDF alapú ajtótok szerkezeteknek. Valódi fa, melynek alkalmazása ráadásul csökkenti a forgácslapok által a lakásunkba bevitt, az egészségre káros formaldehid mennyiséget.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

A kereszt irányban furnérozott beltéri ajtólapok tokjainak furnérozása is keresztirányú?

Alapesetben a tok furnérozásának száliránya a keresztirányban furnérozott ajtólapok esetén is függőleges irányú. A tokszárak keresztirányú furnérozása szabadalmi oltalommal védett és Magyarországon jogszerűen kizárólag csakis a Lenteam Szép Ajtó kollekcióban találhatók meg. Így az igazán különlegesre és egyedire vágyó építkezők közkedvelt megoldása ez.

Mit jelent a minimál stílusú ajtókivitel?

A minimál stílusban a beltéri ajtólap felülete sima és homogén megjelenésű, az ajtólap és az ajtótok síkban illeszkednek, az ajtólap élei sarkosak. A síkban illesztett ajtólap pántjai az ajtó zárt állapotában nem látszódnak. Rendszerint hiányzik a kulcslyuk furata, így nincs szükség az ajtólap síkjából kiálló kulcslyuk rozettára. A kilincs rozettáját lehetőség szerint az ajtólap felületébe süllyesztjük.

Miért nem látszódnak illesztési hézagok az intarziás Lenteam beltéri ajtóknál?

Az ajtólap felületét képező furnérréteg egy furnérköteg több furnérlapjából áll. Ezeket a gyártás során egymás mellé illesztik és összeragasztják. Az éleknek az összeragasztás mentén tökéletesen egyenesnek kell lenni, hogy az illesztés után, sehol ne maradjon hézag. Az intarziás ajtólapoknál, a különböző méretű és esetleg különböző színű fafurnérok összeragasztásához különösen nagy pontosság szükséges. A Lenteam beltéri ajtók gyártói ehhez a művelethez nagypontosságú lézervágókat használnak, ami megakadályozza a szemet zavaró hézagok kialakulását.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Intarsia amerikai dió

Lenteam beltéri ajtó Intarsia amerikai dió

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Intarsia
Típus: 88
Felület: amerikai dió

„A krumplileves az legyen krumplileves” - idézhetnénk a klasszikusokat. Nos, akkor a furnéros ajtó készüljön valódi fából, tükrözze az asztalos hagyományokat és nyomokban se tartalmazzon műanyagot!

 • Valódi fa élmény, valódi fából
  Exkluzív furnér felületek
 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat