Lenteam beltéri ajtó Intarsia bükk juhar berakással

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Precíziós illesztések

Az olcsó árkategóriájú intarziás beltéri ajtókkal ellentétben a Lenteam beltéri ajtóknál az intarziás illesztések hajszálpontosak, ezért közöttük nincsenek rések, melyeken keresztül az ajtólap felületét képező forgácslap is kivillanna.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Mit jelent az, hogy síkban záródó beltéri ajtó kivitel?

A modern, minimál stílusú lakberendezés egyik kedvenc megoldása, amikor az ajtó zárt állapotában az ajtólap és a tokborítás felülete egy síkban van. Figyelje meg otthonában, hogy a hagyományos ajtóknál az ajtólap rácsukódik a tok peremére! A síkban záródó kivitelnél lehetőség van arra is, hogy az ajtólapot un. nem látható pánttal (Tectus pánt) vagy kulcslyuk rozetta nélkül szereljük, tovább fokozva a minimál hatást.

Miért nem görbülnek a Lenteam beltéri ajtók?

A Lenteam beltéri ajtók rendkívül stabilak, ezért nem hajlamosak a vetemedésre. Már a Compact felszereltségű beltéri ajtókon alkalmazott stabilitás szett is megfelelő védelmet nyújt. A Prémium csomag beltéri ajtóiban használt ultra stabilitás szett építőkövei pedig együttesen garantálják, hogy Önnek sok-sok év múlva se kelljen az ajtócserére gondolnia.

Milyen üvegajtók illenek az Intarsia beltéri ajtókhoz?

A Compact csomagban különleges megoldást jelent az 1/LA kivitel, ahol az ajtólap két fa ajtófríz közé beillesztett biztonsági (ESG) üveglapból áll. Egyébként minden Intarsia beltéri ajtóhoz megtalálható a vele azonos motívumú tele üvegajtó, így a kiválasztott minta, ill. motívum az egész lakáson végigvihető. Nézze meg beltéri üvegajtó katalógusunkat itt.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Intarsia bükk juhar berakással

Lenteam beltéri ajtó Intarsia bükk juhar berakással

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Intarsia
Típus: 101
Felület: bükk, juhar berakással

„A krumplileves az legyen krumplileves” - idézhetnénk a klasszikusokat. Nos, akkor a furnéros ajtó készüljön valódi fából, tükrözze az asztalos hagyományokat és nyomokban se tartalmazzon műanyagot!

 • Valódi fa élmény, valódi fából
  Exkluzív furnér felületek
 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat