Lenteam beltéri ajtó Intarsia matt tölgy

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Exkluzív furnér felületek

Beltéri ajtóink furnérválasztéka Európa és Amerika legjobb fa ültetvényeiről kerül ki. Furnérbeszerzőink 20-30 éves szakmai tapasztalata a garancia rá, hogy csak a legmagasabb minőségű, válogatott fafurnérok kerülhetnek az Önök beltéri ajtóira, melyek a természet közelségét viszik otthonába.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

A kereszt irányban furnérozott beltéri ajtólapok ajtótokjainak furnérozása is keresztirányú?

Alapesetben a tok furnérozásának száliránya a keresztirányban furnérozott ajtólapok esetén is függőleges irányú. A tokszárak keresztirányú furnérozása szabadalmi oltalommal védett és Magyarországon jogszerűen kizárólag csakis a Lenteam Szép Ajtó kollekcióban találhatók meg. Így az igazán különlegesre és egyedire vágyó építkezők közkedvelt megoldása ez.

Milyen üvegezett ajtók választhatók a Lenteam Intarsia ajtómodellhez?

Ezek a modern ajtólapok kiválóan kombinálhatóak a Lenteam üvegajtó programjában található üvegajtó modellekkel, melyek átláthatóságot és fényt biztosítanak lakásában. Ha az átláthatóságot részesíti előnyben, akkor válasszon víztiszta üvegajtót, melyen különböző savmaratott motívumokat helyezhet el. Ha az intimitást helyezi előtérbe, akkor pedig a teljes felületén savmaratott üvegajtóba kérjen víztiszta motívumot Nézze meg beltéri üvegajtó katalógusunkat itt..

Miben különbözik a matt-tölgy furnérozású beltéri ajtó a natúr tölgy kiviteltől?

Az egyik legkülönlegesebb prémium felület a beltéri ajtó kínálatban a matt-lakkozású tölgy furnér. A selyemfényű lakkozás, az ajtólap rajzolatának homogenitása és a keresztirányú furnérozás teszi igazán modernné ezt a kivitelt. A natúr tölgy furnérozású beltéri ajtólap elsősorban a klasszikus jegyeket hangsúlyozza. A széles furnércsíkok, a jellegzetes tölgy erezet és a natúr lakkozás mind a klasszikus lakberendezési stílus jellemzője.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Intarsia matt tölgy

Lenteam beltéri ajtó Intarsia matt tölgy

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Intarsia
Típus: 88
Felület: matt tölgy

„A krumplileves az legyen krumplileves” - idézhetnénk a klasszikusokat. Nos, akkor a furnéros ajtó készüljön valódi fából, tükrözze az asztalos hagyományokat és nyomokban se tartalmazzon műanyagot!

 • Valódi fa élmény, valódi fából
  Exkluzív furnér felületek
 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat