Lenteam beltéri ajtó Natura bükk

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

NO fólia garancia

A NO fólia garancia biztosítja Önnek, hogy a Prémium felszereltségű furnérozott beltéri ajtó modelljeinknél az ajtólap élein 1 négyzetmilliméternyi műanyag fóliát sem fog találni. Azokat ugyanis un. fa élfurnérral borítjuk. Ez garantálja, hogy sem az ajtótok és az ajtólap felülete, sem pedig az ajtólap és az éle között nem talál színeltérést.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Hogyan tehetők egyedivé a Natura beltéri ajtók?

A Lenteam Natura beltéri ajtó család az igen gazdag alapfelszereltségen túl, számos opcionális kiegészítővel rendelhető. A legtöbb fafurnér nem csak függőleges, de vízszintes irányú elhelyezéssel is választható. A fa furnértól függően a beltéri ajtólap és az ajtótok is rendelhető kerekített éllel. A különböző színben választható pántok és kilincsek jól illeszthetők az egyéb lakberendezési kiegészítőkhöz.

Trópusi vagy európai fából készült beltéri ajtót válasszon?

Bizonyára sokakat foglalkoztat a természet megóvása, a környezetvédelem. A trópusi fák kiirtásának veszélyeiről sokan hallhattunk is, de kevesen tudjuk, mi is a gond vele. Nos, az, hogy ellentétben a környezet védelmét előtérbe állító európai erdőgazdálkodással, a trópusi országokban nem történik meg az erdők újratelepítése. Amikor bútort, parkettát vagy beltéri ajtót vásárol, mindig gondoljon arra, hogy bár az európai fafajták (bükk, tölgy, fenyő) drágábbak, de biztos lehet benne, hogy kivágásuk nem károsította a természetet.

Milyen üvegezés választható a Natura beltéri ajtókhoz?

A hagyományos mélyen üvegezett beltéri ajtó kivitel mellett a furnéros ajtólapok kiválóan kombinálhatóak a Lenteam üvegajtó programjában található üvegajtó modellekkel is, melyek átláthatóságot és fényt biztosítanak lakásában. Ha az átláthatóságot részesíti előnyben, akkor válasszon víztiszta üvegajtót. Ha az intimitást helyezi előtérbe, akkor kérjen víztiszta motívumot a teljes felületén savmaratott üvegajtóba.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Natura bükk

Lenteam beltéri ajtó Natura bükk

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Natura
Típus: Tele ajtó
Felület: bükk

„A krumplileves az legyen krumplileves” - idézhetnénk a klasszikusokat. Nos, akkor a furnéros ajtó készüljön valódi fából, tükrözze az asztalos hagyományokat és nyomokban se tartalmazzon műanyagot!

 • Valódi fa élmény, valódi fából
  Exkluzív furnér felületek
 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat