Lenteam beltéri ajtó – Natura LA3 bükk

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Felületi szépség garancia

A Lenteam furnérozott ajtóinak többrétegű UV lakkozása a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégíti. Ez garantálja azt is, hogy a lakkozás nem repedezik fel, és nem hólyagosodik, a furnér felület rendeltetésszerű használat és előírás szerinti tisztítás esetén nem kopik.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen üveg kerüljön a beltéri ajtóba?

Választhat a kicsivel többe kerülő gyári üvegezések közül, de megrendelheti az üvegezést utólag az ajtót beépítő cégtől is. Ha utóbbi mellett dönt kizárólag biztonsági edzett üveget (ESG) engedjen beépíteni az ajtóba. Ez az üvegtípus az esetleges törés esetén szilánkmentesen törik, így nem balesetveszélyes. A gyári üvegezés mindig biztonsági üvegből készül.

Mekkora felületek üvegezhetőek egy beltéri ajtón?

Manapság nagyon elterjedt, hogy egy beltéri ajtólapba egy darab óriási méretű vagy akár több kisebb üveghelyet vágnak. Ez a megoldás műszakilag több szempontból is hátrányos. Először is az üveghely kivágása egy bizonyos mérethatár felett már minden esetben gyengíti az ajtólap stabilitását, ami vetemedéshez, görbüléshez vezet. Másodsorban az üvegek négyzetméter súlya mindig nagyobb az ajtólapénál, így ilyen extra méretű üvegezések esetén már megerősített (un. háromrészes) pántok használata lenne szükséges.

Milyen minőségi szempontokra kell figyelni az üvegezett ajtólapoknál?

Az üvegezett ajtólapoknál számos fontos minőségi szempontot sorolhatunk fel, melyek közül az üvegező léccel kapcsolatos kritériumokat említsük most. Az üvegezőlécek csak a prémium kategóriás ajtólapoknál készülnek valódi furnérborítással. Az olcsóbb kivitelek kivétel nélkül fóliázott üvegezőlécet kapnak, melyeknél nagyon gyakori a színeltérés az üvegléc és az ajtólap felülete között. A másik kritériumot könnyebb észrevenni, mert igen csak bántja a szemet. A hanyag munkával készült üvegezett ajtólapoknál az üvegezőlécek megmunkálása és illesztése a sarkokban pontatlan, ezért közöttük csúnya illesztési hézag látszik, ami nem megengedhető. Minél több üvegkivágás (ablak) van egy ajtólapban, annál inkább megfigyelhető ez a hiba.

Mit tegyek akkor, ha sok fényt szeretnék a lakásomban?

Az előbbi pontban leírt indokok miatt semmi esetre se engedje a beltéri ajtólap extra méretű vagy sűrűségű kivágását. Válasszon inkább az extra méretű üvegezések helyett a Lenteam üvegajtó programjából! Azonban itt is figyeljen az üvegajtót tartó pántokra, mert itt is csak a megerősített háromrészes pántok tartják stabilan és biztonságosan az ajtólapot.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


 

Lenteam beltéri ajtó – Natura LA3 bükk

Lenteam beltéri ajtó – Natura LA3 bükk

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Natura LA3

A Compact Csomagban számos fantasztikus tulajdonságot talál alapáron

  • Szép ajtók egy életre
    Felületi szépség garancia
  • Láthatatlan szerelési hézag
    Tökéletes, résmentes illesztések
  • ÖKO lakkozás
    Egy kis plusz a környezetvédelemért

Az ár tartalmazza: tok, ajtólap, üvegezés.

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat