Lenteam beltéri ajtó Natura tölgy

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Kézműves védjegy furnér éllel

A szériagyártású ajtók között egyedüliként a Prémium felszereltségű furnéros beltéri ajtóknál van lehetőség az asztalos hagyományok szerinti srég ajtóél kivitelre. Az ajtó éle nem fóliás, hanem valódi fa furnér, így a színazonosság a felület és az él között 100%-os.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Miben különböznek a Natura beltéri ajtók a Trend ajtóktól?

Ellentétben az olcsóbb árkategóriát jelentő laminált ajtókkal, a Natura beltéri ajtók felületei nem műanyag reprodukciók, hanem természetes anyagból, valódi fából készülnek. Visszaadják a fa természetes szépségét, erezetét, alapanyaguk mentes a laminált felületek káros műgyanta tartalmától. A Natura beltéri ajtók többrétegű lakkozása megfelelő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és biztosítja a könnyű tisztíthatóságot.

Miről lehet megismerni a kiváló minőségű furnérozott beltéri ajtót?

A kiváló minőségű Natura beltéri ajtólapon jól látható a tölgy jellegzetes rajzolata, erezete, és kivehető még a fa törzsének szélessége is. Minél idősebb, vastagabb törzsű volt a fa, annál értékesebb a belőle készült beltéri ajtó. Az extra minőségű beltéri ajtólap rajzolata szimmetrikus és harmonikus.

Milyen üvegezés választható a Natura beltéri ajtókhoz?

A hagyományos mélyen üvegezett beltéri ajtó kivitel mellett a furnéros ajtólapok kiválóan kombinálhatóak a Lenteam üvegajtó programjában található üvegajtó modellekkel is, melyek átláthatóságot és fényt biztosítanak lakásában. Ha az átláthatóságot részesíti előnyben, akkor válasszon víztiszta üvegajtót. Ha az intimitást helyezi előtérbe, akkor kérjen víztiszta motívumot a teljes felületén savmaratott üvegajtóba.

Mely fafurnérok kombinálhatóak könnyen az egyéb bútorokkal lakberendezési szempontból?

Általában a homogén felületű és megjelenésű beltéri ajtók minden gond nélkül jól integrálhatóak a modern lakberendezésű lakásokba. Azonban itt is vigyázni kell arra, hogy max. 2-3 különböző színű fafelületnél ne jelenjen meg több a lakásban.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Natura tölgy

Lenteam beltéri ajtó Natura tölgy

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Natura
Típus: Tele ajtó
Felület: tölgy

„A krumplileves az legyen krumplileves” - idézhetnénk a klasszikusokat. Nos, akkor a furnéros ajtó készüljön valódi fából, tükrözze az asztalos hagyományokat és nyomokban se tartalmazzon műanyagot!

 • Valódi fa élmény, valódi fából
  Exkluzív furnér felületek
 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat