Lenteam beltéri ajtó Trend akác

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Minimál design (Prémium csomag)

Egy aprócska kulcslyuk, ami, ha egyszer csak eltűnik, beltéri ajtói dögösebbek lesznek, mint gondolná. És ne feledjük, a legtöbb beltéri ajtót nem zárjuk, így a kulcslyuk és a kulcs teljesen felesleges rá. Nem mellékesen a kulcslyuk nélküli minimál design kivitellel választott ajtók a Prémium csomagban opcionálisan felár nélkül érhetők el.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Miért szeretik a lakberendezők a Lenteam Trend beltéri ajtókat?

Erre a Lenteam TREND beltéri ajtóra az egyik legújabb, és a lakberendezők kívánságlistáján előkelő helyen álló akác fautánzat került. Az akác, mint valódi fafurnér, nehéz megmunkálhatósága miatt nemigen fordul elő sem a bútor-, sem pedig az ajtógyártásban, ezért igazi ritkaságnak számít ez a modern ajtófelület. A színtónus jól harmonizál napjaink kedvelt lakberendezési trendjeivel.

Milyen kivitelű beltéri ajtókat választhat a Lenteam Trend ajtó családban?

A rendkívül széles színválasztékban megtalálhatóak a hagyományos fa színek (bükk ajtók, tölgy ajtók, juhar ajtók) mellett a legújabb lakberendezési trendekben visszaköszönő fantázia színek, (Pera beltéri ajtók családja), vagy a legkülönlegesebb, exkluzív fa színek (mogyoró ajtó, dió ajtó) is. A képen látható akác felületű beltéri ajtó függőleges fa erezettel rendelhető, amely csodálatosan visszaadja a fa természetes szépségét.

A Lenteam Trend ajtót akác színben számos díszítési lehetőséggel (pl. üvegezett beltéri ajtóként vagy domború díszcsíkkal) rendelheti. A standard mélyen üveges ajtólap kivitel mellett üvegajtók széles választékát kínáljuk, melyek igen jól kombinálhatóak ezzel a modern beltéri ajtóval. A domború díszcsíkokat 6 különböző geometriai elrendezésben és négy különböző színben is megrendelheti.

A kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy. mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek.

Mi biztosítja a Lenteam beltéri ajtók hosszú élettartamát?

Az ajtólapot felár nélkül dupla szélességű alsó kerettel szállítjuk, így lehetővé téve a későbbi padlófelújítások után az ajtólap esetleges rövidítését, amivel pénzt takaríthat meg.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend akác

Lenteam beltéri ajtó Trend akác

Bruttó fogyasztói ár:72.000-85.000,- Ft között


Modell: Trend
Típus: Tele ajtó
Felület: akác

Színek játszótere, egy különleges megoldás, ami Európa lakásaiban már hódít egy ideje és egy képregénybe illő tulajdonság. És ez csak néhány a Prémium csomag ajtóinak nem mindennapi tulajdonságai közül…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat