Lenteam beltéri ajtó Trend Color aluminium szürke

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Beltéri ajtók exkluzív színekben

Vajon a régmúlt filmcsillagjai fekete-fehérben vagy színesben mutatnak jobban? A döntés ki-ki ízlésétől függ. Egy azonban biztos, a Lenteam Color kollekcióját Magyarország legjobb lakberendezői telepakolták a legtrendibb színekkel. Színimádóknak kihagyhatatlan.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen kivitelű beltéri ajtókat választhat a Prémium csomagban?

A Lenteam Trend Color beltéri ajtót az alumínium szürke felületben számos díszítési opcióval, üveges belső ajtóként vagy domború rátétléccel díszítve is rendelheti. A standard mélyen üveges ajtólap kivitel mellett tele üvegajtók széles választékát is kínáljuk, melyek igen jól kombinálhatóak ezzel a modern belső ajtóval. A domború díszcsíkokat 6 különböző geometriai elrendezésben és négy különböző színben is megrendelheti az ajtóra.

Mekkora felületek üvegezhetőek egy belső ajtón?

Manapság nagyon elterjedt, hogy egy belső ajtólapba egy darab óriási méretű vagy akár több kisebb üveghelyet vágnak. Ez a megoldás műszakilag több szempontból is hátrányos. Először is az üveghely kivágása egy bizonyos mérethatár felett már minden esetben gyengíti az ajtólap stabilitását, ami vetemedéshez, görbüléshez vezet. Másodsorban az üvegek négyzetméter súlya mindig nagyobb az ajtólapénál, így ilyen extra méretű üvegezések esetén már megerősített (un. háromrészes) pántok használata lenne szükséges.

Belső ajtó minimál design kivitelben

Egy aprócska kulcslyuk, ami, ha egyszer csak eltűnik, belső ajtói még dögösebbek lesznek, mint gondolná. És ne feledjük, a legtöbb belső ajtót nem zárjuk, így a kulcslyuk és a kulcs teljesen felesleges rá. Nem mellékesen a kulcslyuk nélküli minimál design kivitellel választott ajtók a Prémium csomagban opcionálisan felár nélkül érhetők el.

Nem kell-e tartani attól, hogy az üvegajtón minden hang átjön?

Tévedés azt hinni, hogy az üvegajtók jobban áthallatszanak, mint a normál fa szobaajtók. Sőt a Prémium csomagban kínált VSG üvegajtók a megfelelő Schall-Ex automata küszöbbel akár a 32 dB hanggátlási értéket is elérik, ami megfelel egy bejárati ajtótól elvárt hangszigetelési értéknek.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend Color aluminium szürke

Lenteam beltéri ajtó Trend Color aluminium szürke

Bruttó fogyasztói ár:72.000-85.000,- Ft között


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend Color
Típus: Tele ajtó
Felület: alumínium szürke (~RAL 9007)

Ráteszünk még egy lapáttal a TREND ajtóknál már megismert csomagajánlatra és szabaddá tesszük a formaválasztást. És ami még ennél is fontosabb alapáron…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa legízlésesebb otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Formai szabadság
  Választható sarkos vagy íves tokborítás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat