Lenteam beltéri ajtó Trend markáns tölgy

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Exkluzív színek színimádóknak (Prémium csomag)

Vajon a régmúlt filmcsillagjai fekete-fehérben vagy színesben mutatnak jobban? A döntés ki-ki ízlésétől függ. Egy azonban biztos, a Lenteam Színimádók kollekcióját Magyarország legjobb lakberendezői telepakolták a szivárvány összes árnyalatával. Színimádóknak kihagyhatatlan.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen felületű Trend beltéri ajtókat talál a Prémium csomagban?

A kollekció összeállításánál Magyarország legkeresettebb lakberendezőit kérdeztük meg, mely színeket válogassuk be a Prémium csomag Trend beltéri ajtóihoz. A választás, olyan különleges fafelületekre esett, melyek valóban a legdivatosabb otthonokba illenek. Így kerültek a válogatásba olyan exkluzív fa színek, mint a mogyoró, a markáns tölgy, a szerecsendió vagy a mandula.
Az ajtó felületek legtöbbje vízszintes szálirányú erezettel is rendelhető.

Milyen kivitelű beltéri ajtókat választhat a Prémium csomagban?

A Lenteam Trend beltéri ajtót markáns tölgy felületben számos díszítési opcióval, például üvegezett beltéri ajtóként vagy domború rátétléccel díszítve is rendelheti. A standard mélyen üvegezett ajtólap kivitel mellett üvegajtók széles választékát kínáljuk, melyek igen jól kombinálhatóak ezzel a modern beltéri ajtóval. A domború díszcsíkokat 6 különböző geometriai elrendezésben és négy különböző színben is megrendelheti az ajtóra.

A kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt beltéri ajtók éppúgy. mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek.

Mi biztosítja a Lenteam beltéri ajtók hosszú élettartamát?

Az ajtólapot alapkivitelben kerekített ajtó éllel szállítjuk, mely garantálja, hogy az élfólia aktív használat közben sem válik le.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


 

Lenteam beltéri ajtó Trend markáns tölgy

Lenteam beltéri ajtó Trend markáns tölgy

Bruttó fogyasztói ár:72.000-85.000,- Ft között


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend
Típus: Tele ajtó
Felület: markáns tölgy

Színek játszótere, egy különleges megoldás, ami Európa lakásaiban már hódít egy ideje és egy képregénybe illő tulajdonság. És ez csak néhány a Prémium csomag ajtóinak nem mindennapi tulajdonságai közül…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat