Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Beltéri ajtó antibakteriális kivitelben

Talán nem is tud róla, de egy beltéri ajtó is lehet a baktériumok melegágya. Mivel nem olyan gyakran tisztítjuk őket, mint mondjuk a bútorokat, ezért az ajtólapok felületének és az élfólia sarkos illesztésénél keletkező apró rések gyakorlatilag paradicsomi környezetet biztosítanak a kosznak és a különböző élősködőknek. Kivéve, ha az Ön beltéri ajtói speciális élkialakításúak, melynél a felületi fóliát ráhajtjuk az ajtó élére, ezáltal kiküszöbölve a rések és hézagok keletkezését. A Compact csomagba természetesen kizárólag ilyen ajtók kerültek.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Egy ideális beltéri ajtó a gyerekszobára.

A Compact csomagban kínált Trend White beltéri ajtók nagyszerűsége - bármilyen furcsán is hangzik - az egyszerűségükben rejlik. A beltéri ajtólap és ajtótok felületének karc-, és kopásállósága egészen elsőrangú. Jól ellenáll az ütéseknek és az egyéb gyermeki csínytevéseknek is. A Trend White beltéri ajtót a gyermekszoba színvilágának gyakori változása miatt sem kell cserélnie, mert az minden lakberendezési stílusba kiválóan illik.

Milyen üvegezés választható a Trend White beltéri ajtókhoz?

A Compact csomagban kínált Trend White beltéri ajtók számos üvegezett változatban is rendelhető. A hagyományos mélyen üveges beltéri ajtó mellett, háromféle keskeny üvegezés is választható. Nagyobb és tagoltabb üvegkivágások az ajtólap stabilitásának csökkenése miatt nem javasolt.

Milyen üvegajtók választhatók a Trend White beltéri ajtókhoz?

A Trend White beltéri ajtócsaládhoz számos üvegajtómodell választható, melyek közül említést érdemel a Luxus csomag fehér színű VSG üvegajtója. Így nem gond a több fényt igénylő helyiségekre elegendő fényt biztosító üvegajtókat választani. A modern lakásokban a lakberendezők különösen szeretik a fa és üvegajtók lakáson belüli kombinálását.

Miért görbül el gyakrabban egy üveges beltéri ajtó?

A beltéri ajtólapok stabilitásának kulcsa az ajtólap keretszerkezete és a kétoldali farostlemez borítás. Az üveges beltéri ajtólapok esetén ez utóbbi az, amelynek üveghellyel történő kivágása jelentősen csökkenti stabilitást. Minél nagyobb ez a kivágás, és minél nagyobb a kivágott felület aránya az ajtólapéhoz viszonyítva, annál nagyobb a veszélye az ajtólap görbülésének. Nagy méretű üvegezések helyett válasszon inkább tele üvegajtót!


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Bruttó fogyasztói ár:72.000-85.000,- Ft között


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend White
Típus: Tele ajtó
Felület: CPL lakkfehér

4 ellenállhatatlan tulajdonsággal az évtizedekig
elnyűhetetlen ajtókért

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • A baktériumok ki nem állhatják
  Antibakteriális kivitel

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat