Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Felületi szépség garancia a beltéri ajtón

Egy olcsó, silány minőségű papírfelületű beltéri ajtó hónapok alatt tönkremehet. Azonban a Lenteam EPL beltéri ajtóit nem ilyen fából faragták. Sokkal inkább nagykeménységű karc-, ütés-, és kopásálló EPL felületből áll. Ez garantálja azt is, hogy a színei nem sárgulnak, nem kopnak, nem halványodnak.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Nemcsak szép, de a Trend White beltéri ajtó ára is hihetetlenül kedvező

Az elegancia, a stílus és a tartósság találkozása a kedvező beltéri ajtó árral. A modern technológia fejlődése tette lehetővé ennek a magas karc-, és kopásállóságú, nagy ellenálló képességű impozáns beltéri ajtó felületnek megalkotását. Bármilyen lakókörnyezetbe, bármilyen pénztárcához ideális választás.

Választható színárnyalatok a beltéri ajtó alapáráért

Az új fejlesztésű EPL felületű beltéri ajtók két különböző színtónusban is alapáron rendelhetők. A beltéri ajtó ára nem változik sem a RAL 9010 klasszikus fehér szín, sem pedig a RAL9016 puritán fehér színnél. Egy beltéri ajtó ár, két válaszható szín.

Milyen extra tulajdonságai vannak még a Trend White EPL lakkfehér beltéri ajtóknak?

A Trend White beltéri ajtó különlegessége még a mindössze 2mm-es rádiuszú ajtó él, ami a normál ajtólap sarkos élében megülő piszkolódást hivatott megakadályozni.
Az EPL felületű beltéri ajtókat a tok 70mm széles takaróléce különösen felújításkor teszi előnyössé. Ellentétben a többi beltéri ajtó modellel (ahol a takaróléc 50 vagy 60 mm széles) az EPL felületű beltéri ajtók ára nem változik a szélesebb takaróléc miatt. Sőt! Ugyanezért a beltéri ajtó árért választhat akár Soft, íves tokborítást is.

Egy beltéri ajtó, ahol a lakberendezési divat az ésszerűséggel párosul

A fehér színű beltéri ajtók egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen környezetben jól mutatnak. A Prémium csomagban választható különböző árnyalatokkal egyéni hangsúlyokat csempészhet lakásába. Az EPL felületű beltéri ajtók kiváló felületi ellenálló képességük miatt nagyobb használati igénybevételű helyeken (hobby szoba, gyerekszoba, stb) is bevethetők.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Lenteam beltéri ajtó Trend White CPL lakkfehér

Bruttó fogyasztói ár:65.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend White
Típus: Tele ajtó
Felület: EPL lakkfehér

Ráteszünk még egy lapáttal a TREND ajtóknál már megismert csomagajánlatra és szabaddá tesszük a formaválasztást. És ami még ennél is fontosabb alapáron…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa legízlésesebb otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Formai szabadság
  Választható sarkos vagy íves tokborítás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat