Lenteam beltéri ajtó Trend White Line 108 CPL lakkfehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Felületi szépség garancia a beltéri ajtón

Egy olcsó, silány minőségű papírfelületű beltéri ajtó hónapok alatt tönkremehet. Azonban a Lenteam EPL beltéri ajtóit nem ilyen fából faragták. Sokkal inkább nagykeménységű karc-, ütés-, és kopásálló EPL felületből áll. Ez garantálja azt is, hogy a színei nem sárgulnak, nem kopnak, nem halványodnak.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Hogyan tehető egyedivé egy Lenteam Trend White beltéri ajtó a Prémium Csomagban?

A Trend ajtócsalád Prémium felszereltségű csomagjában találhatók a Line kivitelek. Ezeknél a beltéri ajtóknál egy domború, 4 különböző színben választható díszcsíkot ragasztunk az ajtóra. A díszítő csíkok az ajtólap felületéhez igazodva rendelhetőek fekete, fényes króm, rozsdamentes matt vagy fényes réz színben. Jó ötlet a kilincs és az ajtópánt színét is ennek megfelelően választani.

Választható színárnyalatok a beltéri ajtó alapáráért

Az új fejlesztésű EPL felületű beltéri ajtók két különböző színtónusban is alapáron rendelhetők. A beltéri ajtó ára nem változik sem a RAL 9010 klasszikus fehér szín, sem pedig a RAL9016 puritán fehér színnél. Egy beltéri ajtó ár, két válaszható szín.

Milyen extra tulajdonságai vannak még a Trend White EPL lakkfehér beltéri ajtóknak?

A Trend White beltéri ajtó különlegessége még a mindössze 2mm-es rádiuszú ajtó él, ami a normál ajtólap sarkos élében megülő piszkolódást hivatott megakadályozni. Az EPL felületű beltéri ajtókat a tok 70mm széles takaróléce különösen felújításkor teszi előnyössé. Ellentétben a többi beltéri ajtó modellel (ahol a takaróléc 50 vagy 60 mm széles) az EPL felületű beltéri ajtók ára nem változik a szélesebb takaróléc miatt. Sőt! Ugyanezért a beltéri ajtó árért választhat akár Soft, íves tokborítást is.

Milyen ajtó kivitelek léteznek a Prémium felszereltségű beltéri ajtóknál?

Úgy a fa ajtó, mind az üvegajtó kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy. mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek is.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó Trend White Line 108 CPL lakkfehér

Lenteam beltéri ajtó Trend White Line 108 CPL lakkfehér

Bruttó fogyasztói ár:100.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: Trend White Line
Típus: 108
Felület: EPL lakkfehér

Ráteszünk még egy lapáttal a TREND ajtóknál már megismert csomagajánlatra és szabaddá tesszük a formaválasztást. És ami még ennél is fontosabb alapáron…

 • Színimádóknak
  Exkluzív színek
 • Nem csak színviláguk, de stabilitásuk is különleges
  Ultra stabilitás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret
 • Új divat hódít Európa legízlésesebb otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Formai szabadság
  Választható sarkos vagy íves tokborítás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat