Lenteam beltéri ajtó White Art 101 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Komfort szett a beltéri ajtókon

A Luxus felszereltségű beltéri ajtók komfort szettje 3 egyedülálló ajtó tulajdonságot foglal magába. Először is a rozsdamentes homloklapú zártest és pántlemez, ami tökéletes design-t garantál. Emellett a gumírozott zárnyelv a szinte zajtalan csukódást biztosítja. Persze ne feledkezzünk meg a 3 részes, duplaerősségű díszpántokról sem, amivel az új beltéri ajtó svájci óra pontossággal fog működni, méghozzá hosszú-hosszú éveken keresztül.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen stílusú beltéri ajtó a White Art modell család?

A WHITE ART beltéri ajtó modell visszafogottan elegáns és divatos modern ajtó, amit diszkrét marásokkal díszítettünk. A kollekcióba a legkedveltebb típusokat gyűjtöttük egy csokorba. Igény szerint választható egy vagy több marás a felületre, akár vízszintes, akár függőleges irányban.

Milyen ajtókivitelek léteznek a White Art beltéri ajtóknál?

A White Art beltéri ajtó kivitelek között az egy és kétszárnyú ajtók mellett megtalálhatóak a fix felső vagy oldalsó bevilágítóval szerelt ajtók éppúgy. mint a falban vagy a fal előtt futó tolóajtó szerkezetek. Minden White Art ajtó modellhez megtalálható az azonos motívumú Lenteam üvegajtó is.

Miért nem görbülnek a Lenteam beltéri ajtók?

A Lenteam beltéri ajtók rendkívül stabilak, ezért nem hajlamosak a vetemedésre. Már a Compact felszereltségű beltéri ajtókon alkalmazott stabilitás szett is megfelelő védelmet nyújt. A Prémium csomag beltéri ajtóiban használt ultra stabilitás szett építőkövei pedig együttesen garantálják, hogy Önnek sok-sok év múlva se kelljen az ajtócserére gondolnia.

Mit jelent a minimál stílusú ajtókivitel?

A minimál stílusban a beltéri ajtólap felülete sima és homogén megjelenésű, az ajtólap és az ajtótok síkban illeszkednek, az ajtólap élei sarkosak. A síkban illesztett ajtólap pántjai az ajtó zárt állapotában nem látszódnak. Rendszerint hiányzik a kulcslyuk furata, így nincs szükség az ajtólap síkjából kiálló kulcslyuk rozettára. A kilincs rozettáját lehetőség szerint az ajtólap felületébe süllyesztjük.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó White Art 101 lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó White Art 101 lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:120.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: White Art
Típus: 101
Felület: lakkozott fehér

Ajtóval a környezetvédelemért? Ma már ez sem lehetetlen…

 • Szép ajtók egy életre
  Felületi szépség garancia
 • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
  Kényelmi szett
 • A mindig tökéletes alakú ajtó
  Stabilitás szett
 • Egy kis plusz a környezetvédelemért
  ÖKO lakkozás

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat