Lenteam beltéri ajtó White Duo lakkozott fehér amerikai dió

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Precíziós illesztések a lakkozott fehér ajtó felületen

Egy igazi mestermunka a beltéri ajtólapon a lakkozott fehér felület és az amerikai dió berakás illesztése. A precíziós lézertechnológiának köszönhetően a Lenteam beltéri ajtóknál az intarziás illesztések hajszálpontosak, ezért közöttük nincsenek rések, melyeken keresztül az ajtólap felületét képező forgácslap is kivillanna.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Mit jelent a DUO kivitel a Lenteam beltéri ajtóknál?

Egy újszerű és exkluzív kivitelt jelenít meg ez a beltéri ajtó család, mely a fehér színnek különböző fafajtákkal ill. más színekkel való a kombinálására épít. A beltéri ajtólap felületén megjelenő díszítő színek és furnérok izgalmas formákat hoznak létre. Különleges megoldás a fa padlóburkolat színének visszaköszönése az ajtólap furnérozott élén. Igazi kuriózum az ínyenceknek.

Milyen üvegezés választható a WHITE DUO beltéri ajtókhoz?

A White Duo beltéri ajtócsalád egyik különlegessége, hogy a megjelenített motívumoknak megfelelő megjelenésű tele üvegajtók is választhatók. Így nem gond a több fényt igénylő helyiségekre elegendő fényt biztosító üvegajtókat választani. A modern lakásokban a lakberendezők különösen szeretik a fa és üvegajtók lakáson belüli kombinálását.

Miért nem görbülnek a Lenteam beltéri ajtók?

A Lenteam beltéri ajtók rendkívül stabilak, ezért nem hajlamosak a vetemedésre. Már a Compact felszereltségű beltéri ajtókon alkalmazott stabilitás szett is megfelelő védelmet nyújt.
A Prémium csomag beltéri ajtóiban használt ultra stabilitás szett építőkövei pedig együttesen garantálják, hogy Önnek sok-sok év múlva se kelljen az ajtócserére gondolnia.

Mit jelent a minimál stílusú ajtókivitel?

A minimál stílusban a beltéri ajtólap felülete sima és homogén megjelenésű, az ajtólap és az ajtótok síkban illeszkednek, az ajtólap élei sarkosak. A síkban illesztett ajtólap pántjai az ajtó zárt állapotában nem látszódnak. Rendszerint hiányzik a kulcslyuk furata, így nincs szükség az ajtólap síkjából kiálló kulcslyuk rozettára. A kilincs rozettáját lehetőség szerint az ajtólap felületébe süllyesztjük.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó White Duo lakkozott fehér amerikai dió

Lenteam beltéri ajtó White Duo lakkozott fehér amerikai dió

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: White Duo
Típus: 127
Felület: lakkozott fehér amerikai dió berakással; tok: amerikai dió

Tovább feszítjük a húrt és új elemekkel bővítjük csomagajánlatunkat. Odavágunk a legyeknek, és nem mellékesen 10 mm-rel növeljük az eleganciát.

 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia
 • Ahol még a légy is elcsúszik
  Extrakeménységű, tükörsima felület
 • 10 mm elegancia
  Exkluzív tokborítás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat