Lenteam beltéri ajtó White metal 101 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Tömörfa ajtótok a Luxus csomag belső ajtóinál

A legtöbb belső ajtó az úgynevezett MDF alapú tokszerkezettel készül. A Luxus csomagban azonban a belső ajtóknál kizárólag tömörfából (asztalos bútorlapból) készülő tokszerkezeteket talál, amiknek stabilitása többszöröse a hagyományos MDF alapú tokszerkezeteknek. Valódi fa, melynek alkalmazása ráadásul csökkenti a forgácslapok által a lakásunkba bevitt, az egészségre káros formaldehid mennyiséget.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen ajtó típusok léteznek a White Metal belső ajtó családnál?

Ez a belső ajtó modell elsősorban a high tech kedvelőinek készült. A sima ajtófelületet különböző irányú és számú síkba mart rozsdamentes vagy fényes króm színű fémcsíkkal törjük meg mérnöki precizitású pontossággal. Nincsen felületi egyenetlenség a marásban, nincsen illesztési pontatlanság a díszberakásnál. Egyszerűen tökéletes!

Mit jelent a „Láthatatlan szerelési hézag” funkció egy belső ajtón?

A hagyományos, utólag szerelhető belső ajtók tokszerkezeteinek darabjait (tokálló, szemöldök) a helyszínen kell összeszerelni. A fogadószerkezetek (falak) és a szerelés pontatlansága miatt a tokdarabok között mindig marad egy apróbb vagy nagyobb látható szerelési hézag. Ezt a „szépséghibát” tüntetjük el a Luxus csomag belső ajtóin egy különleges megoldással. A belső ajtók tokjait már az ajtógyárban összeszereljük, és csak ez után felületkezeljük, így a szerelési hézag a lakkozással teljesen eltűnik. Egyedülálló megoldás ez a Lenteam belső ajtóknál!

Fa belső ajtó és üvegajtó kombinálása

A White Metal 101 belső ajtó modell kiváló lehetőséget kínál a fa belső ajtók és az üvegajtók egy téren belüli kombinálására. Lehetőség van ugyanazt a motívumot, ill. stílust megjeleníteni a fa belső ajtókon éppúgy, mint az üvegajtón. A képen egy White Metal 101 típusú Lenteam belső ajtó és egy L&H 135 típusú szatinált üvegajtó kombinálását láthatjuk.

Alkalmazható-e beltéri üvegajtó mellékhelységen?

Az üvegajtó kiválasztásánál választhatunk víztiszta és szatinált felületű üvegajtók között. A teljes felületen szatinált üvegajtó teljes mértékben átláthatatlan, így akár mellékhelységen is alkalmazható. A szatinált üvegajtón elhelyezett kisebb méretű víztiszta motívumok ott alkalmazhatóak, ahol megengedhető némi átlátás. A képen is jól látható, hogy az üvegajtó, mennyi plusz fényt enged a sötétebb előtérbe.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó White metal 101 lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó White metal 101 lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: White Metal
Típus: 101, Satinato Metal 135 üvegajtó
Felület: lakkozott fehér , szatinált üvegajtó

Tovább feszítjük a húrt és új elemekkel bővítjük csomagajánlatunkat. Odavágunk a legyeknek, és nem mellékesen 10 mm-rel növeljük az eleganciát.

 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia
 • Ahol még a légy is elcsúszik
  Extrakeménységű, tükörsima felület
 • 10 mm elegancia
  Exkluzív tokborítás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat