Lenteam beltéri ajtó White Metal 127 lakkozott fehér

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Ultra stabilitás funkció a Lenteam belső ajtóknál

Hiszen mit ér a kedvenc színe, ha közben új belső ajtója pár hónap után meggörbül, netán vetemedni kezd? Az extra erős ajtólap borítások, a dupla keretfa, valamint a pántrögzítéshez használt fémhüvely együttesen rendkívüli stabilitást biztosít a Prémium felszereltségű belső ajtóknak nagyobb igénybevétel esetén is. Az ultra stabilitás építőkövei együttesen garantálják, hogy Önnek sok-sok év múlva se kelljen a belső ajtócseréjére gondolnia

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen ajtó típusok léteznek a White Metal belső ajtó családnál?

Ez a belső ajtó modell elsősorban a high tech kedvelőinek készült. A sima ajtófelületet különböző irányú és számú síkba mart rozsdamentes vagy fényes króm színű fémcsíkkal törjük meg mérnöki precizitású pontossággal. Nincsen felületi egyenetlenség a marásban, nincsen illesztési pontatlanság a díszberakásnál. Egyszerűen tökéletes!

A Metal ajtócsalád belső ajtói csak az üvegajtókkal kombinálhatóak?

A Metal belső ajtó modellcsalád lakáson belüli kombinálhatósága nemcsak az üvegajtókkal, de az Art belső ajtó modellekkel is megoldható, lehetőséget adva, hogy ugyanazt a design elemet jelenítsük meg különböző belső ajtó felületeken. Mindhárom modell család nem csak egyszárnyú ajtóként, de kétszárnyú belső ajtó és tolóajtó kivitelben is rendelhető.

Valódi rozsdamentes vagy fényes króm díszítőcsík a belső ajtón

Szinte egyedülálló opció a Lenteam kínálatában, hogy a belső ajtó felületébe mart díszítés színét választani lehet. A Metal belső ajtó modelleken lévő díszítés nem műanyag fémutánzat, hanem valódi rozsdamentes vagy fényes króm anyag. A rozsdamentes vagy króm díszítést nagy precizitással marjuk bele a belső ajtó felületébe, így az nem áll ki az ajtó síkjából és illesztési hézag sem látható.

Lakberendezési ötlet a belső ajtóra választott kilincs színének meghatározásához?

A belső ajtóhoz választott kilincs színét minden esetben a belső ajtó rozsdamentes vagy fényes króm díszítésének színében válassza. Ha ehhez még a belső ajtó pántjának színét is illeszti, akkor tökéletes összhangot teremt. Az természetes, hogy a Lenteam programjában, mind a díszítőcsíkok, mind kilincsek, mind a pántok színe választható!


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam beltéri ajtó White Metal 127 lakkozott fehér

Lenteam beltéri ajtó White Metal 127 lakkozott fehér

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri ajtó
Modell: White Metal
Típus: 127
Felület: lakkozott fehér

Tovább feszítjük a húrt és új elemekkel bővítjük csomagajánlatunkat. Odavágunk a legyeknek, és nem mellékesen 10 mm-rel növeljük az eleganciát.

 • Nagyapáink is így csinálták
  Kézműves védjegy furnér vagy festett éllel
 • Új divat hódít Európa otthonaiban 
  Minimál design (opcionális)
 • Semmi műanyag, csakis fa
  NO fólia garancia
 • Ahol még a légy is elcsúszik
  Extrakeménységű, tükörsima felület
 • 10 mm elegancia
  Exkluzív tokborítás
 • Egy ajtó, ami képes a méretváltásra
  Dupla szélességű alsó keret

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat