Lenteam szatinált és mart üvegajtó – Nubia

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Csereszabatosság

Sok ajtógyártó érvel azzal, hogy mindent egyedi méretben gyárt, így nincs szükség a beépítési méretek előzetes átgondolására. Ez valóban így van, de ahogy a bölcsek mondanák, „aki nem gondolkodik előre, annak utólag fáj a feje”. Mert ki fog emlékezni évek múltán, hogy egy egyedi ajtót pontosan milyen méretben is gyártottak le. Mi lesz, ha megsérül az ajtólap, vagy az ajtótok, esetleg kitörik az üveg és pótolni kellene valamelyik alkatrészt? Dobhatjuk ki az egészet! Nem így a Lenteam ajtóknál, ahol szabványos méretek miatt a termékek csereszabatosak. Így Ön, egy megunt fa ajtólap helyére évek múltán gond nélkül felakaszthat akár egy modern üvegajtót is.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Létezik-e tolóajtó kivitel a Nubia üvegajtó modellből?

Természetesen mind egyszárnyú, mind kétszárnyú üveg tolóajtót tudunk szállítani, fal előtt futó tolóajtó változatban éppúgy, mint falban futó kivitelben. A fal előtt futó üveg tolóajtó estén többféle sínszerkezet közül is választhat. A futósínt takaró borítás rendelhető az ajtótok színében vagy rozsdamentes kivitelben is.

Milyen színű a pánt és a zártest az üvegajtókon?

A beltéri üvegajtókon a zártest ellentétben a fa beltéri ajtókkal az üvegajtólap felületén, látható módon helyezkedik el. Ezért nem elhanyagolható kérdés, hogy milyen színben rendelhetőek az üvegajtóhoz való zártestek. A forgalmazók többnyire egyetlen zártest modellt kínálnak, a legolcsóbb rozsdamentes színben. Mit tegyen az építkező, aki nem kevés pénzt áldoz éppen egy olyan lakberendezési stílus megteremtésére, ahova egyáltalán nem illik a rozsdamentes felület? Nos, számukra a Lenteam üvegajtó program kínál megoldást. Nemcsak színében más, de stílusában és formájában is különböző, számtalan üvegajtó pánt és üvegajtó zártest modell közül válogathat. A választékban kínálunk fényes réz, matt-réz, matt-króm, fényes króm és alumínium felületet is, míg a formát tekintve sarkos és kerekített modelleket.

Mit jelent a kétszárnyú üvegajtó szimmetrikus és aszimmetrikus kivitele?

A kétszárnyú üvegajtók rendszerint szimmetrikus kivitelben készülnek, vagyis mindkét ajtószárny azonos szélességű. Előfordulhat azonban, hogy a nyíló szárny mérete így túlságosan keskenyre, vagy éppen túlságosan szélesre jönne ki. Az előbbi az üvegajtón való könnyű áthaladást akadályozhatja, míg utóbbi esetén a nyitáskor a térbe benyúló ajtószárny okozhat problémát. Ilyen esetekben lehetőség van aszimmetrikus kétszárnyú ajtó választására, így a nyíló szárny ideális méretű lehet.

Miért lóg a legtöbb üvegajtó?

A beltéri ajtók üzembiztosságának egyik alappillére a jól megválasztott ajtópánt, melynek méretezését az ajtólap súlyának függvényében kell elvégezni. (Ez nem azt jelenti, hogy több pántot kell alkalmazni, mert ez inkább káros, mint hasznos.) A normál beltéri ajtólap súlya rendszerint nem haladja meg a 40kg-ot, így ezekhez elegendő a kétrészes pántok alkalmazása. Egy üvegajtó lap súlya viszont többnyire megközelíti, ill. meg is haladja a 40 kg-ot, ezért ezek felakasztásához nem elegendőek a kétrészes pántok, mert azok nem bírják el az üvegajtót, ezért belógnak. Még akkor se vegyen ilyet, ha ezek ára lényegesen kedvezőbb .


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam szatinált és mart üvegajtó – Nubia

Lenteam szatinált és mart üvegajtó – Nubia

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri szatinált és mart üvegajtó
Modell: Nubia
Típus: szatinált és mart üvegajtó
Felület: víztiszta alapon szatinált minták, marással, ajtótok: matt-tölgy furnér

A Prémium Csomagban számos fantasztikus tulajdonságot talál alapáron

  • A design szerelmeseinek
    Egyedülálló modellválaszték
  • Formai szabadság
    Választható sarkos vagy íves tokborítás
  • 10 mm elegancia
    Exkluzív tokborítások

Az ár tartalmazza: tok, üvegajtólap, pántok, zártest.

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat