Lenteam szatinált üvegajtó – Alana

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Csereszabatosság

Sok gyártó kampányol azzal, hogy mindent egyedi méretben gyárt, így nincs szükség a falnyílások méretének előzetes átgondolására. Ez valóban így van, de ahogy a bölcsek mondanák, „aki nem gondolkodik előre, annak utólag fáj a feje”. Mert ki fog emlékezni évek múltán, hogy azt az egyedi ajtót pontosan milyen méretben is gyártották. Mi lesz, ha megsérül az ajtólap, vagy az ajtótok, esetleg kitörik az üveg és pótolni kellene valamelyik alkatrészt? Dobhatjuk ki az egészet! Nem így a Lenteam beltéri ajtóknál, ahol szabványos méretek miatt a termékek csereszabatosak. Így Ön, egy megunt fa ajtólap helyére évek múltán gond nélkül felakaszthat akár egy modern üvegajtót is.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen üvegajtó kivitelek léteznek az ALANA üvegajtó modellből?

Az Alana üvegajtó un. szatinált üvegajtó modell, mely kétféle kivitelben készül. Az egyik esetben egy víztiszta üvegfelületen hozzák létre a szatinált üvegmotívumot. Ily módon egy nagyrészt átlátható üvegajtót kapunk. A másik esetben egy szatinált üvegajtón a víztiszta motívumot láthatjuk. Ez a variáns kevésbé átlátszó, így több diszkréciót biztosít.

Milyen zárlemezt szerelünk a fatokra, ha üvegajtót akasztunk rá?

Az üvegajtók zár megoldása jelentősen eltér a fa ajtólapokétól. Egy fa ajtólap zártestében rendszerint megtalálható a kilincs által működtetett un. csapda és a kulcs által működtetett retesz is. Az üvegajtó zártestében függetlenül attól, hogy az üvegajtó zárható-e vagy sem, csak a csapda található meg. Ezt működteti a kilincs és a kulcs is. Így az ajtólap ajtótokban való rögzítését biztosító zárlemezen feleslegessé válik a reteszt befogadó nyílás. Sőt nemcsak, hogy felesleges, de kimondottan csúnya is, ha ide a normál tok zárlemezét szereljük. Ezért a Lenteam üvegajtókhoz szállított ajtótokban opcionálisan lehetőség van un. rövid zárlemez rendelésére. A rövid zárlemezen csak egyetlen nyílás található, ami befogadja a csapdát.

Milyen színű a pánt és a zártest az üvegajtókon?

Az üvegajtókon a zártest ellentétben beltéri ajtókkal az üvegajtólap felületén, látható módon helyezkedik el. Ezért nem lényegtelen kérdés, hogy milyen színben kaphatóak az üvegajtó zártestek. A legtöbb esetben egyetlen zártest modellt kínálnak, az egyetlen, rozsdamentes színben. Mit tegyen az építkező, aki nem kevés pénzt áldoz egy-egy olyan lakberendezési stílus megteremtésére, ahova egyáltalán nem illik a rozsdamentes felület? Nos, számukra a Lenteam üvegajtó program kínál megoldást. Nemcsak színében más, de stílusában és formájában is különböző, számtalan üvegajtó pánt és üvegajtó zártest modell közül válogathat. Színben kínálunk fényes réz, matt-réz, matt-króm, fényes króm és alumínium felületet is, míg a formát tekintve sarkos és kerekített modelleket.

Többe kerül-e egy üvegajtó, mint egy fa ajtó?

Egy üvegajtó elem ára minden esetben az üvegajtó lap, a fa ajtótok, a pántok, a zártest és a kilincs árából tevődik össze. Egy fa ajtólap ára az ajtólap árából, a fatok árából és kilincsből áll. A fa ajtólap ára minden esetben tartalmazza a pántok és a zártest árát, így ez a két tétel az üvegajtónál már mindenképpen drágítja a beszerzést. A fa ajtók ára ugyanannyi, ha fa ajtólapot, vagy ha üvegajtó lapot akasztunk rá, így ebben nincs különbség. A kilincs esetén az üvegajtólapnál nem szükséges megvennünk a kulcslyuk, ill. a kilincs rozettáját, ami azonban max. 20%-kal csökkenti a kilincs árát. Az üvegajtó lapok ára ugyanúgy, mint a fa ajtólapok ára nagy skálán mozog. Nagyjából azt mondhatjuk, hogy egy egyszerűbb mintás szatinált üvegajtólap ára megegyezik egy furnérozott, intarziás fa ajtólap árával.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam szatinált üvegajtó – Alana

Lenteam szatinált üvegajtó – Alana

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri üvegajtó
Modell: Alana
Típus: szatinált üvegajtó
Felület: víztiszta vagy szatinált alapon, ajtótok: lakkozott fehér

A Compact Csomagban számos fantasztikus tulajdonságot talál alapáron

  • Szép ajtók egy életre
    Felületi szépség garancia
  • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
    Kényelmi szett
  • ÖKO lakkozás
    Egy kis plusz a környezetvédelemért

Az ár tartalmazza: tok, üvegajtólap, pántok, zártest.

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat