Lenteam szatinált üvegajtó és üveg tolóajtó - Gemini

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

Easy Clean felület

A háziasszonyok egyik rémálma a nehezen tisztítható üvegfelület. Különösen igaz ez az ismert un. savmart üvegfelületekre, melyeken minden kéznyom azonnal meglátszik, és szinte lehetetlen letakarítani. Éppen ezért már a Compact Csomagban is minden üvegajtó un . Easy Clean felületkezelést kap, ami gyerekjátékká teszi a tisztítást.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen üvegajtó kivitelek léteznek a GEMINI üvegajtó modellből?

A Gemini üvegajtó un. szatinált üvegajtó modell, mely kétféle kivitelben készül. Az egyik esetben egy víztiszta üvegfelületen hozzák létre a szatinált üvegmotívumot. Ily módon egy nagyrészt átlátható üvegajtót kapunk. A másik esetben egy szatinált üvegajtón a víztiszta motívumot láthatjuk. Ez a variáns kevésbé átlátszó, így több diszkréciót biztosít.

Miért kerül lényegesen többe egy kétszárnyú ajtó, mint két egyszárnyú?

Ez az árkülönbség a beltéri ajtó árában ismételten a minőséggel van összefüggésben. Köztudomású, hogy a furnéros ajtók felületében a természet sokszínűsége jelenik meg, ami az egyes ajtólapok színében jelentős különbségeket okozhat. Ezek a különbségek a kétszárnyú ajtók ajtólapjai között nem megengedhetőek, ezért a minőségi kétszárnyú ajtók esetén az egyes ajtólapok furnérjait össze kell válogatni. Az olcsóbb gyártók erre nem fordítanak figyelmet.

Milyen tolóajtó kiviteleket választhat a Gemini üvegajtó modellből?

Természetesen mind egyszárnyú, mind kétszárnyú tolóajtót tudunk szállítani, fal előtt futó tolóajtó változatban éppúgy, mint falban futó kivitelben. A fal előtt futó üveg tolóajtó estén többféle sínszerkezet közül is választhat. A futósínt takaró borítás rendelhető az ajtótok színében vagy rozsdamentes kivitelben is.

Miért foltosodnak a hagyományos üvegajtók?

Ahhoz, hogy a víztiszta üvegajtót átláthatatlanná tegyük, kétféle eljárást szokás alkalmazni. A legtöbb kisebb gyártó ezt az un. homokfúvással oldja meg. Ennek során a felület egyenetlenné válik, és a mélyedésekbe bejutó szennyeződést szinte lehetetlen eltávolítani. A másik esetben kémiai eljárást alkalmaznak, melynek során savval maratják fel a felületet. Ez kevésbé egyenetlen felületet eredményez, de még az ilyen szatinált felület is kényes marad a tisztítás szempontjából. Ezért a Lenteam üvegajtókat alapáron ellátjuk egy speciális un. Easy Clean bevonattal, mely megakadályozza a szennyeződések bejutását az egyenetlenségekbe.

Miért lóg a legtöbb üvegajtó?

A beltéri ajtók üzembiztosságának egyik alappillére a jól megválasztott ajtópánt, melynek méretezését az ajtólap súlyának függvényében kell elvégezni. (Ez nem azt jelenti, hogy több pántot kell alkalmazni, mert ez inkább káros, mint hasznos.) A normál beltéri ajtólap súlya rendszerint nem haladja meg a 40kg-ot, így ezekhez elegendő a kétrészes pántok alkalmazása. Egy üvegajtó lap súlya viszont többnyire megközelíti, ill. meg is haladja a 40 kg-ot, ezért ezek felakasztásához nem elegendőek a kétrészes pántok, mert azok nem bírják el az üvegajtót, ezért belógnak. Még akkor se vegyen ilyet, ha ezek ára lényegesen kedvezőbb.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam szatinált üvegajtó és üveg tolóajtó - Gemini

Lenteam szatinált üvegajtó és üveg tolóajtó - Gemini

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri üvegajtó és üveg tolóajtó
Modell: Gemini
Típus: szatinált üvegajtó
Felület: víztiszta vagy szatinált alapon, ajtótok: lakkozott fehér

A Compact Csomagban számos fantasztikus tulajdonságot talál alapáron

  • Szép ajtók egy életre
    Felületi szépség garancia
  • Egy ajtó, amivel nem lesz munkája
    Kényelmi szett
  • ÖKO lakkozás
    Egy kis plusz a környezetvédelemért

Az ár tartalmazza: tok, üvegajtólap, pántok, zártest.

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat