Lenteam szatinált üvegajtó – Piano

Miért szép egy Lenteam beltéri ajtó?

Egy a sok kiemelkedő tulajdonság közül a Lenteam® beltéri ajtóknál

VSG üvegajtó kivitel a Luxus Csomagban

A Lenteam üvegajtók már alapkivitelükben is rendelkeznek a könnyű tisztíthatóságot lehetővé tévő Easy Clean felülettel. Azonban még ennél is jobb megoldást jelent az un. VSG üvegajtó , ami több rétegben ragasztott üvegajtó kivitelt takar. Ennél a típusnál a két egyrétegű edzett üveglapot ragasztanak össze. Az üveglapok felületén lévő szatinált vagy festett mintát úgy helyezik el, hogy az a két üveglap közé kerüljön. Ezáltal az üvegajtólap mindkét oldala tökéletesen sima marad, hiszen a minta a két üveglap közé kerül. Így a szennyeződésnek semmi esélye sincs belerakódnia mintázatba.

További információk a Lenteam beltéri ajtókról

Milyen üvegajtó kivitelek léteznek az PIANO üvegajtó modellből?

A Piano üvegajtó un. szatinált üvegajtó modell, mely kétféle kivitelben készül. Az egyik esetben egy víztiszta üvegfelületen hozzák létre a szatinált üvegmotívumot. Ily módon egy nagyrészt átlátható üvegajtót kapunk. A másik esetben egy szatinált üvegajtón a víztiszta motívumot láthatjuk. Ez a variáns kevésbé átlátszó, így több diszkréciót biztosít.

Milyen zárlemezt szerelünk a fatokra, ha üvegajtót akasztunk rá?

Az üvegajtók zár megoldása jelentősen eltér a fa ajtólapokétól. Egy fa ajtólap zártestében rendszerint megtalálhat a kilincs által működtetett un. csapda és a kulcs által működtetett retesz is. Az üvegajtó zártestében függetlenül attól, hogy az üvegajtó zárható-e vagy sem, csak a csapda található meg. Ezt működteti a kilincs és a kulcs is. Így az ajtólap ajtótokban való rögzítését biztosító zárlemezen feleslegessé válik a reteszt befogadó nyílás. Sőt nemcsak, hogy felesleges, de kimondottan csúnya is, ha ide a normál tok zárlemezét szereljük. Ezért a Lenteam üvegajtókhoz szállított ajtótokban opcionálisan lehetőség van un. rövid zárlemez rendelésére. A rövid zárlemezen csak egyetlen nyílás található, ami befogadja a csapdát.

Mennyire hallatszanak át az üvegajtók?

A normál ESG üvegajtók hanggátlása semmivel sem rosszabb, mint egy papírrács vagy egy üreges forgácslap betétes ajtóé. H a fontos számunkra a jó hangszigetelés, akkor a fatok szerelésnél ügyelni kell az ajtótok és a fal közötti hézag teljes kitöltésére és mindenképpen célszerű egy automata padlótömítés (Schall-Ex) alkalmazása. Egy VSG üvegajtó az előbb említett feltételek mellett kiváló, a bejárati ajtókkal vetekedő 32 dB-es hangszigetelési értéket is elér.

Többe kerül egy üvegajtó, mint egy fa ajtó?

Egy üvegajtó elem ára minden esetben az üvegajtó lap, a fa ajtótok, a pántok, a zártest és a kilincs árából tevődik össze. Egy fa ajtólap ára az ajtólap árából, a fatok árából és kilincsből áll. A fa ajtólap ára minden esetben tartalmazza a pántok és a zártest árát, így ez a két tétel az üvegajtónál már mindenképpen drágítja a beszerzést. A fa ajtók ára ugyanannyi, ha fa ajtólapot, vagy ha üvegajtó lapot akasztunk rá, így ebben nincs különbség. A kilincs esetén az üvegajtólapnál nem szükséges megvennünk a kulcslyuk, ill. a kilincs rozettáját, ami azonban max. 20%-kal csökkenti a kilincs árát. Az üvegajtó lapok ára ugyanúgy, mint a fa ajtólapok ára nagy skálán mozog. Nagyjából azt mondhatjuk, hogy egy egyszerűbb mintás szatinált üvegajtólap ára megegyezik egy furnérozott, intarziás fa ajtólap árával.


A Lenteam® beltéri ajtók szépek és 10 év múlva is ugyanilyen szépek lesznek


   

Lenteam szatinált üvegajtó – Piano

Lenteam szatinált üvegajtó – Piano

Bruttó fogyasztói ár:150.000,- Ft-tól


Lenteam beltéri üvegajtó
Modell: Piano
Típus: szatinált üvegajtó
Felület: víztiszta vagy szatinált alapon, ajtótok: bükk furnér

A Luxus Csomagban számos fantasztikus tulajdonságot talál alapáron

  • Szép ajtók egy életre
    Felületi szépség garancia
  • Láthatatlan szerelési hézag
    Tökéletes, résmentes illesztések
  • ÖKO lakkozás
    Egy kis plusz a környezetvédelemért

Az ár tartalmazza: tok, üvegajtólap, pántok, zártest.

Az árak tájékoztató jellegűek, a fenti árakat befolyásolja a kiviteli variációk és az egyedi méretezések.

 Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat