Teremtsen kontrasztot üvegajtókkal

2016-11-15

A különféle lakberendezési igények sorban szülik az újabbnál újabb termékeket, melyek innovatívak, esztétikusak, és amelyekkel olyan otthont alakíthatunk ki, amely maradéktalanul megfelel elvárásainknak.

Az üvegajtók mesterien játszanak a fénnyel, ezt alkalmazza tökéletesen a két legújabb Licht und Harmonie üvegajtó modell is, a Lávakő, és a Klasszikus fehér. Mindkét ajtó különlegessége, hogy festett üveg, az egyik szürke, a másik fehér színű. 

    

  

A színezett üveg titokzatosan engedi át a fényt, mellyel karkateres árnyalatokat teremthetünk a helyiségben, különösen, ha mindkét színt használjuk.

Szívesen látná otthonában ezeket az üvegajtókat?

Érdeklődjön a részletekről a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban.

További cikkek a témában
Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Ez a különbség a tele üvegajtók és az üvegezett ajtók között
2015-08-11

Ez a különbség a tele üvegajtók és az üvegezett ajtók között

Nem csak ablakokkal lehet több fényt otthonunkba engedni, a beltéri ajtók is tudnak fényáteresztőek lenni, nézzük, hogy.

Olvasson tovább
A térnyerő tolóajtó fogantyú
2016-07-14

A térnyerő tolóajtó fogantyú

Akik toló rudat választanak a tolóajtajukhoz, lemondanak a nyílás teljes nyithatóságáról, mivel a tolórúd kiáll az ajtólap síkjából, ezért elvesz valamennyit a szabad átjárásból. Kivéve, ha ezt a fogantyút használja.

Olvasson tovább
Mire figyeljünk a nyitásirányoknál?
2014-08-08

Mire figyeljünk a nyitásirányoknál?

Elsőre talán nem is egyértelmű a kérdés, pedig akad néhány dolog, amire érdemes figyelnünk a beltéri ajtók nyitásirányának meghatározásánál. Nézzük, mik lehetnek ezek.

Olvasson tovább