Teremtsen kontrasztot üvegajtókkal

2016-11-15

A különféle lakberendezési igények sorban szülik az újabbnál újabb termékeket, melyek innovatívak, esztétikusak, és amelyekkel olyan otthont alakíthatunk ki, amely maradéktalanul megfelel elvárásainknak.

Az üvegajtók mesterien játszanak a fénnyel, ezt alkalmazza tökéletesen a két legújabb Licht und Harmonie üvegajtó modell is, a Lávakő, és a Klasszikus fehér. Mindkét ajtó különlegessége, hogy festett üveg, az egyik szürke, a másik fehér színű. 

    

  

A színezett üveg titokzatosan engedi át a fényt, mellyel karkateres árnyalatokat teremthetünk a helyiségben, különösen, ha mindkét színt használjuk.

Szívesen látná otthonában ezeket az üvegajtókat?

Érdeklődjön a részletekről a Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban.

További cikkek a témában
Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?
2014-07-17

Minden beltéri ajtón ugyanott van a kilincs?

Vajon hány emberben merül fel, hogy elgondolkozzon azon, jó helyen van-e a kilincs a kiválasztott beltéri ajtón? Lehet túl magasan, vagy alacsonyan? Körbejártuk a kérdést.

Olvasson tovább
Mennyibe kerül egy kilincs?
2014-06-03

Mennyibe kerül egy kilincs?

Vajon mi befolyásolja a kilincsek árát? Milyen a nagyon olcsó, vagy az igazán borsos árú kilincs? És mi a különbség köztük? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat.

Olvasson tovább
Beltéri ajtók 50.000Ft alatt
2014-11-03

Beltéri ajtók 50.000Ft alatt

A beltéri ajtók piacán nem csak széles termék, de széles árválasztékot is találunk. Az alsó szegmensben kb. 50.000 Ft-ig válogathatunk, de nézzük, mit is kapunk a pénzünkért.

Olvasson tovább