A Lenteam Ajtók bemutatja
Magyarországon elsőként:
VILÁGÚJDONSÁG - Finom® Él

A bútorok és beltéri ajtólapok sarkai, élei régóta rossz ómenként élnek legtöbbünk képzeletében. Ki ne látott volna már kitört szélű bútor vagy ajtólapot, az élekről leváló élfóliát, szemet bántóan csúnya illesztési hézagokat és a beltéri ajtó élén éktelenkedő piszokfoltokat. De mostantól mindez a múlté! A Lenteam vadonatúj Trend Smart ajtókollekciója, a Finom® él technológiával gyógyírt jelent minden problémára. És még szép is.

Merre mutatnak a legújabb lakberendezési trendek?

A legújabb lakberendezési és bútor trendekben a formatervező designerek az egyszerű formákat részesítik előnyben. Így kerülnek előtérbe a modern divatot követő szögletes, sarkos, egyenes vonalak, nemcsak a könnyen felismerhető designelemeket felvonultató bútorgyártásban, de a beltéri ajtók világában és a többi lakberendezési tárgyunkban is. A divat azonban nem mindig egyenlő a praktikussággal és sokszor a használhatóság rovására megy.

Milyen veszélyeket rejt a sarkos él a felhasználóknak?

A gyakorlatban bebizonyosodott, hogy a beltéri ajtólapok (ajtótokok) élei és sarkai lényegesen nagyobb sérülésveszélynek vannak kitéve, mely többféle bosszúság forrása lehet:

Az ajtók és ajtótokok élein jól látható illesztési hézagok jelenhetnek meg, mely elcsúfítják a felületet.

A ragasztási technológiából adódóan ragasztófoltok türemkednek ki a felület alól, melyek a használattól megolvadva szétkenődnek a felületen és magukba szívják a szennyeződéseket.

A sarkos illesztések rendkívül sérülékenyek, ennek eredménye a mindenki által ismert probléma, a felülettől felváló műanyag élek látványa.

Mi hát a megoldás, ami praktikus és egyben trendi is?

Az áttörést a Finom® él technológia hozta el, nem meglepő módon az innovatív technológiákban élenjáró Grauthoff cégcsoport kínálatában. A Trend Smart kollekcióban a mindössze 2mm rádiuszú él mind az ajtólapon, mind az ajtótokon szinte szögletesnek hat, ezáltal tökéletesen megfelel a sarkosságot, letisztult formákat előnyben részesítő lakberendezési stílusokban, és egyben tökéletes védelmet is nyújt az ajtó éleinek.. Finom® él technológia lehetővé teszi, hogy az ajtó élét borító fólia illesztési hézagok nélkül, egy darabban kerüljön a hordozórétegre, és mindez szinte sarkosnak tűnő rádiusz mellett


Magától értetődik, hogy a stílusos, a környezetükre igényes, a szépséget értéknek tartó vásárlókat megcélzó Lenteam Szép Ajtók programban ezek a forradalmian új ajtók máris elérhetők a jól ismert 10 év Szépséggarancia feltételei mellett.

Szeretné részleteiben megismerni
a Trend Smart ajtókollekciót?

Töltse le Ajtóstílus magazinunkat és ismerje meg a Trend Smart kollekciónkat.

Ajtóstílus magazin letöltése

Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat