A fa padló, amit nem kell féltenie

Lindura strapabíró fa padlók 20 év Meister garanciával*

Ön is az a típus, aki a természetes anyagokért rajong, ezért nem is kérdés, hogy fa padlót választ az otthonába?
Biztosan megnézett már több weboldalt, ellátogatott számos bemutatóterembe, talán a kedvenc árnyalatot is felfedezte már, de nem hagyja nyugodni a kisördög. Újra és újra visszhangoznak Önben a kételyek és aggályok:

„Szép-szép a fa padló, de hát olyan sérülékeny. A szomszédnak is az van, múltkor meg is néztem, csúnya, ahol végighúzta rajta a szekrényt. Többször is. Mondjuk, rakhatna rá szőnyeget. Gyerek alá meg szinte vétek. De azt se tudom, mi van most a takaríthatósággal, tényleg olyan macerás?”

Nem titok, hogy a fa padlók, főleg az alacsony árazásúak sokkal hajlamosabbak a sérülésekre, a csúnya karcolásoktól kezdve a ripityára törésig. Pénzkidobásnak hangzik, igaz? És még a felmosásnál is odafigyelést igényelnek, csínján kell bánni azzal a felmosó vízzel. Nem beszélve a rendszeres ápolásról.
Éppen ezért, aki kevésbé bírja jól az aggódást, vagy akinél a praktikum győz a természetességgel szemben, annak a jól nyúzható laminált padló pont megfelelő alternatíva lehet. A hiányérzetet enyhítheti, hogy a mai technológiák már a megszólalásig le tudják másolni a fa felületet.
Persze egy igazi fa rajongónak a legszebb utánzat is csak utánzat marad.

Tekintse meg képgalériánkat:
Lindura HD3000 Naturgeoelt Ambiente

Így szabadulhat meg az aggályaitól

Jól érzi, van megoldásunk. Ugyanis a Meister Lindura fa padlót nem kell féltenie a különféle hétköznapi sérülésektől, mert van egy nem is annyira titkos összetevője, méghozzá egy ásványi anyagokból és fából álló porszerű keverék, azaz a púder.

A Lindura fa padló felület pórusait a Nadura padlónál már ismert fa púder (wood powder®) technológiával töltik fel, ami minden eddiginél nagyobb ellenállást garantál a felületi sérülésekkel szemben.
Így a hagyományos fa padlókhoz mérten a Lindura 3x jobb a benyomódásokkal szemben.
A hab a tortán, hogy a zárt pórusok csökkentik a szennyeződések lerakódását, ezért könnyű tisztán tartani.
Csak a saját szemének hisz? Akkor itt egy videó arról, hogyan viselkedik a Lindura fa padló, ha ipari eszközökkel kínozzák:

Ha Ön még ennél is szkeptikusabb, jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol speciális tesztcenterünk segítségével élőben kipróbálhatja, mennyit bír a Lindura.A Lindura fa padló nem csak egy forradalmi technológia

Hanem design is. Az egy sávos nagy formátumú méretek sokféle lakberendezési stílushoz passzolnak, ráadásul optikailag növelik a teret. Kétféle felület közül választhat attól függően, hogy melyik illik jobban a mindennapjaihoz.

Lindura HD3000 Naturgeoelt Ambiente

Ha a totális természetességért van oda:
Olajozott felület

A természetes Weartec olajok és viaszok mélyen behatolnak a fa felületébe és védelmet nyújtó, átszellőző réteget képeznek. A felületkezelésnek ez a módja kihangsúlyozza a fa erezetét, és a struktúráját. Ráadásul nedvességszabályozó hatással bír, valamint nem károsítja az egészségünket.

Ha természetes strapabíróságra van
szüksége: Matt lakk felület

A Duratecről azt kell tudnia, hogy egy nagy rugalmasságú, UV-re keményedő akrillakk, amit hét rétegben hordanak fel a felületre, és ami extrém keménységet, valamint könnyű tisztíthatóságot biztosít a fa padlónak. Mivel formaldehid mentes, ezért nem ártalmas az egészségre sem.

Természetesen csak trendi színekben

Még mindig töretlen a tölgy egyeduralma a lakberendezésben, így a Lindura esetében is számos árnyalatába szerethet bele a világostól a sötétig.

A teljes színválasztékot a gyártó oldalán tekintheti meg, itt.Két tulajdonság, amik nélkül a Lindura sem lehetne modern fa padló

Bár a klikkrendszer már annyira alap, hogy nem is rabolnánk az idejét azzal, hogy mennyire könnyű lerakni a Lindura fa padlót, de ha Önt mégis érdekelné mélyrehatóbban ez a téma, akkor itt olvashat róla bővebben:

A laminált és fa padlók
klikkrendszeréről.

Sokan egy másik tulajdonság alapján választanak padlóburkolatot otthonukba, az ő megnyugtatásukra álljon itt: természetesen a Lindura alkalmas padlófűtéshez is. Ha esetleg még nem járta körbe teljességgel a padlófűtés kontra padlóburkolat témát, az alábbi cikket ajánljuk figyelmébe:

Padlófűtéshez kő, vagy fa
burkolatot válasszunk?
Lindura HD3000 Naturgeoelt Ambiente Lindura HD3000 Naturgeoelt Ambiente Lindura HD3000 Naturgeoelt Ambiente

De ezzel még nincs vége, hozza ki a legtöbbet a Lindurából

A padlóburkolat alátét nélkül, olyan, mintha lepedő nélkül feküdnénk be az ágyba. De mit is nyújthat Önnek és padlójának egy jó minőségű alátét? Jobb hang és lépészaj csillapítást, kiváló párazárást (így nincs szükség külön párazáró fóliára), és nagyobb stabilitást.

Meister Twin Control
padlóburkolat alátét

Meister Twin Control
 padlóburkolat alátét
 • lépészaj csökkentő
 • alátét
integrált páravédő fóliával
 • 
padlófűtésre nem ajánlott
 • 
tökéletesen előkészített aljzatokhoz

Ár: Bruttó 1.760 Ft/m2

Meister Silence 15

padlóburkolat alátét

Meister Silence 15
 padlóburkolat alátét
 • lépészaj csökkentő alátét

 • integrált páravédő fóliával
 • 
kiváló nyomásszilárdság növelő

 • padlófűtéshez is alkalmazható

 • kiváló pontszerű aljzatkiegyenlítés 1 mm-ig


Ár: Bruttó 2.300 Ft/m2

Meister Silence 25

padlóburkolat alátét

Meister Silence 25 
padlóburkolat alátét
 • lépészaj csökkentő alátét

 • léghang csökkentő alátét
 • 
integrált páravédő fóliával
 • 
padlófűtéshez is alkalmazható
 • 
kiváló pontszerű aljzatkiegyenlítés 1,5 mm-ig

Ár: 3.600 Bruttó Ft/m2

Küldje el ajánlatkérését még ma a padlo@mantu.hu email címre, vagy jelentkezzen be időpontért a 06/1-920-2020-as telefonszámon.
Felhívjuk figyelmét, hogy időpont hiányában nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.
*A garanciális feltételeket a Lindura padlók lerakási útmutatójában találja

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot időpont és/vagy árajánlat egyeztetés miatt

* Kötelező kitölteniA gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges.

Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.
Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat