Antibakteriális Maestro kilincsek

2013-11-14

A kilincsek közvetítőszerepet játszanak a baktériumok életében: a kilincs megfogásával bárki rátapasztja saját baktériumait, ugyanakkor átveszi a rajta hemzsegő bacilusok egy részét.  Védekezhetünk ellene rendszeres, alapos kézmosással valamint a kilincsek tisztán tartásával, de ez egyáltalán nem biztosít teljes védelmet, főként, ha közintézményekről van szó.

Erre nyújt megoldást a Maestro, HC3 bevonattal ellátott antibakteriális kilincse, melyek az innovatív technológiának köszönhetően, fény hatására nem csak elpusztítják a felületükre kerülő kórokozó baktériumokat és vírusokat, hanem azokat elemeikre, szén-dioxidra és vízre bontják. Ez az öntisztuló, erős, színtelen felület nem igényel semmilyen karbantartást vagy tisztítást, a kilincs pedig garantáltan kórokozómentes marad.

Évek óta sikerrel alkalmazzák ezeket a kilincseket kórházakban, műtőkben, rendelőkben. Sőt kimondottan ajánlható bölcsődékbe, óvodákba, konyhákba, közös WC-kbe. Ezeken felül  otthonunkban is biztonságot nyújtanak a betolakodó bacilusok ellen.

A Maestro rozsdamentes objekt kilincseinek nagy része kapható HC3 bevonattal, azaz antibakteriális változatban. Ide tartoznak a nagy igénybevételre készített DIN 3-as (extra igénybevételre) és DIN 4-es (vandálbiztos) osztályba sorolt ajtókilincsek, illetve a tűzgátló termékek is. Szintén kapható ezzel a felülettel számos rozsdamentes acél ajtóhúzó is.

Forrás: Maestro kilincsek

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Beltéri ajtók témában
Beltéri ajtó betétszerkezetek
2013-11-18

Beltéri ajtó betétszerkezetek

Időnként szembesülünk vele, hogy bizony nem az egész világ beszél ’ajtóul’, ami esetenként kisebb-nagyobb problémákat is okozhat. Ebben a cikkben a beltéri ajtók betétszerkezetét vizsgáljuk meg, azaz, hogy miből is épül fel egy beltéri ajtó.

Olvasson tovább
Beltéri ajtó felületek
2013-11-07

Beltéri ajtó felületek

Időnként szembesülünk vele, hogy bizony nem az egész világ beszél ’ajtóul’, ami esetenként kisebb-nagyobb problémákat is okozhat. Ezúttal megnézzük, mi is a különbség a dekor, a cpl, a furnér és a lakkozott felületek között.

Olvasson tovább
A beltéri ajtók zárfajtáiról
2013-11-07

A beltéri ajtók zárfajtáiról

Időnként szembesülünk vele, hogy bizony nem az egész világ beszél ’ajtóul’, ami esetenként kisebb-nagyobb problémákat is okozhat. Ebben a cikkünkben sorra vesszük, hogy mi a különbség a beltéri ajtó zártípusok között.

Olvasson tovább