Beltéri ajtókról mindent egy helyen a
Lenteam Ajtóstílus magazinban!

Szép ajtók magazin Milyen lesz az idei év ajtó divatja?
Melyek a legjobb ötletek az ajtó választáshoz?
Tippek és tanácsok, melyeket vétek figyelmen kívül hagynia!
45 gyönyörű, lélegzetelállító lakásfotó a legszebb ajtókkal.


Egy egyedülálló kiadvány, mely eltér minden más lakberendezési, és lakáskultúra magazintól. Itt minden lakásfotó középpontjában az ajtó áll, mely napjainkban már megkerülhetetlen lakberendezési tárggyá vált. Ott van minden helységünkben, mérete és színe révén dominálja otthonunk lakberendezési stílusát.

Szép, lényegre-törő, szakmai, de olvasmányos is. Ajánlom, minden laikus leendő vásárlónak és szakmabelinek egyaránt.
Istók Zsuzsa lakberendező - Blax Kft.

Az ország legjobb lakberendezői, designerei segítették hasznos ötleteikkel, tanácsaikkal ennek az ajtókollekciónak a létrejöttét. Nem kell órákig böngésznie az internetet, mert mindent összegyűjtöttünk Önnek a Lenteam Szép Ajtók kollekciójában, amit a beltéri ajtókról és a lakberendezés kapcsolatáról érdemes tudnia. Lapozza végig kiadványunkat, szemezgessen lakberendezési tippjeinkből, merítsen ihletet a több, mint 40 lakásfotóból!


Egy igényes kivitelű, szakmai lapot készített a Lenteam! Szakmai katalógusok között ez az összegyűjtött anyag, hiányt pótló a beltéri ajtók sok-sok katalógusa között. Jó ötlet volt, köszönjük!
Ajtonyi Rita - belsőépítész

Egyedülálló beltéri ajtó kiadványunkból nemcsak azt tudhatja meg, hogy milyen lesz az idei év beltéri ajtó divatja, de azt is, hogy mik az aktuális lakberendezési trendek.
Használja fel 51 egyszerű tippünket, hogy hangulatosabbá és egyedivé varázsolja otthonát. Ismerje meg az ajtóválasztás fortélyait, tudja meg, mitől lesz szép egy beltéri ajtó otthonában! Sőt azt is eláruljuk melyek azok a tippek, amelyek 10 évig garantálják Önnek a szépséget és tartósságot.

A nem mindennapi ajtós tippek és tanácsok megtekintéséhez szükséges linket
e-mailben küldjük el önnek!

A linket küldjük e-mailen keresztül
* Kötelező kitölteni

Mivel szakértőinkkel együtt nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Ön elégedett legyen a Lenteam Szép Ajtók kollekcióval, ezért szeretnénk egy kis segítséget kérni Öntől a további munkánkhoz. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével segíthet bennünket a várható építkezési, felújítási trendek megismerésében. Segítségét előre is köszönjük!

A kérdések megválaszolása nem feltétele a tippek és tanácsok elolvasásának, azt mindenképpen biztosítjuk Önnek. Ezért kérjük, hogy csak a valóságnak megfelelően válaszoljon.

Tervez-e építkezést felújítást a közeljövőben?
Mikorra tervezi a kezdést?

Milyen építőanyagokról olvasna szívesen további információkat?
A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges.

Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.
Szép ajtók magazin

Egy rendkívül hasznos kiadvány, amely egyetlen építkező,
vagy felújító könyvespolcáról sem hiányozhat!

Ha Ön nem szeret az Interneten olvasgatni és szívesen kézbe is venné kiadványunkat, akkor nem kell mást tennie, mint felkeresi valamelyik Lenteam Értékesítési pontot és személyesen átveszi azt. Hol találja ezeket?

OLVASSON TOVÁBB
Még nem olvasta el Ajtó Magazinunk 9+1 szakértő tippjét, melyből megtudhatja,
hogyan fog kinézni otthona az új ajtókkal. Biztos, hogy bezárja ezt az oldalt?

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN ELOLVASOM! x
Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat