Lenteam beltéri üvegajtók

Beltéri ajtó vásárlása előtt még kevesen vannak azok, akik tudatosan beltéri üvegajtó választását terveznék. Valószínűleg azért, mert fenntartásaik vannak az üveggel szemben. Pedig az üvegajtó számos esetben sokkal praktikusabb lehet a fa beltéri ajtónál.
A lakberendezők is nagyon kedvelik, hiszen fényáteresztő képessége miatt átláthatóvá, világossá teszi a tereket. Változatos felületkialakítása pedig számos lakberendezési lehetőséget rejt magában.
Sőt, a Lenteam beltéri üvegajtók esetében választhat a fa beltéri ajtók díszítő motívumaival megegyező kivitelű üvegajtót is. Így akár az egész lakáson végigvihető a kiválasztott minta.

Lenteam beltéri üvegajtó, Prémium csomag, kétszárnyú kivitel, Castello, szatinált felület, víztiszta minta
Lenteam beltéri üvegajtó, Prémium csomag, Nubia, víztiszta/szatinált felület
Lenteam beltéri üvegajtó, Prémium csomag, Gemini, szatinált felület, víztiszta minta
Lenteam beltéri üveg fal előtt futó tolóajtó, Prémium csomag, Gemini, víztiszta felület, szatinált minta

Az üvegajtó nem csak magamutogatóknak való?

Aki pont az átláthatóság miatt ódzkodik az üvegajtótól, ne tegye, hiszen sok olyan felületkezeléssel készült üvegajtó közül választhat, amely megőrzi a helyiségek privát szféráját. Ilyen például a szatinált, vagy a festett üvegajtó, melyek kellő elkülönülést biztosítanak, mégsem sötétítik el a tereket.
Attól függően, hogy mennyire szeretné átláthatóvá tenni otthonát, válasszon festett, vagy mart motívumokkal díszített üvegajtót, amely akár otthona textiljeivel is összhangba hozható.
Nagy előnye a Lenteam üvegajtó programnak, hogy nemcsak egyszárnyú, de kétszárnyú üvegajtók is léteznek. Sőt azok is találnak megoldást, aki egy vagy kétszárnyú tolóajtót szeretnének.

Nem kell-e tartani attól, hogy az üvegajtó minden hangot átereszt?

Tévedés azt hinni, hogy az üvegajtók jobban áthallatszanak, mint a normál fa szobaajtók. Sőt, a Prémium csomagban kínált VSG üvegajtók a megfelelő automata küszöbbel akár a 32 dB hanggátlási értéket is elérik, ami megfelel egy bejárati ajtótól elvárt hangszigetelési értéknek.

Létezik-e foltmentes üvegajtó?

A Lenteam beltéri üvegajtók legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy tisztításuk speciális „Easy Clean” felületkezelésüknek köszönhetően már a Compact felszereltségben is gyerekjáték. A Prémium csomagban kínált VSG kivitelnél a savmart minták két víztiszta üveglap közé kerülnek, így esély sincs a szennyeződések lerakódására a mintában.

Milyen ajtótok kell az üvegajtóhoz?

Az összes Lenteam üvegajtó modell kombinálható bármely a Lenteam Szép Ajtók kollekcióban megtalálható fa tokkal. Így például, ha a későbbiekben beleszeret egy Lenteam üvegajtóba, nem kell az egész ajtószerkezetet lecserélnie, csak az ajtólapot.

Gyerekeknek is biztonságos az üvegajtó?

Sokan tartanak attól is, hogy egy üvegajtó sokkal balesetveszélyesebb, mint egy fa beltéri ajtó. De nem kell aggódniuk, hiszen minden Lenteam üvegajtó edzett biztonsági üvegből készül, melynek a legfontosabb jellemzője, hogy akár a kocsik szélvédője, éles felületek nélkül törik.

Lenteam beltéri üvegajtó, Compact csomag, Lino, víztiszta/szatinált csíkozott felület

Üvegajtó, vagy üvegezett fa beltéri ajtó?

Manapság nagyon elterjedt, hogy egy beltéri ajtólapba egy darab óriási méretű vagy akár több kisebb üveghelyet vágnak. Ez a megoldás műszakilag több szempontból is hátrányos. Először is az üveghely kivágása egy bizonyos mérethatár felett már minden esetben gyengíti az ajtólap stabilitását, ami vetemedéshez, görbüléshez vezet. Másodsorban az üvegek négyzetméter súlya mindig nagyobb az ajtólapénál, így ilyen extra méretű üvegezések esetén már megerősített (un. háromrészes) pántok használata lenne szükséges.Lapozza végig beltéri üvegajtó kínálatunkat!Ez a weboldal a Mantu Ajtóstúdió Kft. szellemi terméke. A weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása hozzájárulásunk nélkül tilos vagy díjköteles.
Adatvédelmi nyilatkozat